GlamGlow Thirstymud Hydrating Treatment

glamglow thirsty mud

När jag var i Stockholm för att besöka Gilda Skolan klämde jag också in ett besök på en PR-byrå som presenterade en rad beautymärken. Där fick jag tillfälle att prata med en tjej som visade nyheter från Glamglow. Jag är ett fan av originalet, Tingling & Exfoliating Mud Mask och var väldigt nyfiken på Thirstymud Hydrating Treatment (449kr). Som ni ser fick jag med mig en bytta hem och hej vad min hy gillar det här!

Thirstymud är en törstsläckare som också lugnar och mjukgör, den innehåller bl a hyaluronsyra, honung och kokosolja. Masken används två till tre ggr i veckan eller vid behov. Applicera ett tunt lager på rengjord hud och låt verka i 10-20 minuter. Torka av och massera sen antingen in överskottet eller skölj av det. Använder du masken på morgonen så rekommenderar jag att du sköljer av den (åtminstone om du ska sminka dig) men på kvällen låter jag det gottiga vara kvar över natten – resultatet på morgonen är en mjuk och fuktmättad hy med massor av lyster.

Jag fick också tipset att använda masken som en fuktkräm under flygresor.

Ja, min hy tycker det här är superhärligt. Jag gillar också känslan så mycket mer än geléiga typer av fuktmasker. Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment  finns hos Eleven nu och ni som förhandsbokade masken kanske redan har hunnit få hem den?

Thirstymud doftar en hel del kokos, en solvarm och mysig doft tycker jag men det är ju lite av en vattendelare så det känns viktigt att nämna.

LipGloss Bitch ger betyget: 5

 

10 Kommentarer
 1. minerva
  minerva says:

  Intressant, tre fjärdedelar av året behöver jag en riktig törstsläckare(för hyn menar jag ;))så det här låter som något för mig!

  Svara
 2. Michaela
  Michaela says:

  Åh. Jag vill ha. Hur underbar låter den inte? Återfuktande som tusan. Doftar sommrig kokos. och super fin havsblå burk=)

  Svara
 3. anna
  anna says:

  måste bara fråga om du har någon erfarenhet av websiten craycray? är dem legit liksom när det gäller smink med tanke på att de tycks sälja milani, limecrime, revlon och massa andra märken som inte går att få tag på i vanliga fall?

  TACK på förhand!

  <3

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Har inte kollat upp siten själv så jag kan tyvärr varken säga bu eller bä. Mitt bästa tips är att dra ett mail till ngt av de mer udda märken som de säljer och kolla om siten är en auktoriserad återförsäljare.

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Nästan ALLA ansiktsmasker (oavsett typ) som jag testat brukar få min hud att svida och Thirstymud är inget undantag även om svedan var minimal. Produkten känns i övrigt (förutom den lätt svidande känslan) väldigt skön och fuktighetsgivande, min hud kändes len som en babyrumpa efteråt och jag prövade både att använda Thirstymud som vanligt (dvs i 10-20 min) samt över natten (vilket jag inte alls tyckte om pga för klibbig). Doften är stark, för stark enligt min mening och jag upplevde heller inte att den mjuka känslan höll sig kvar särskilt länge, när jag väl sköljt bort produkten (ibland under samma dag, ibland dagen efter), då sköljdes även den fuktboostade känslan bort, vilket jag upplevde som lite trist. Detta tillsammans med det höga priset per milliliter (burken är endast på 50 ml vilket är lika stort som en normal fuktighetskräm) gör att jag endast kan ge Thirstymud ett väldigt ljummet betyg. Här kan ni läsa vad LipGloss Bitch tycker om Thirstymud. […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *