LAYLA Cosmetics

layla nailpolish 2

I love Layla 05 Light Pink Fluo, Ceramic Effect 56 Grass in the wind, Sorbet Ceramic Effect 101 Bleached Peach och Softtouch Effect 06 Limoncello

Eleven har helt nyligen tagit hem ett brett sortiment av nagellacken från LAYLA, jag har inte testat något från märket tidigare men blev sjukt pepp när jag såg alla roliga färger och effekter nagellacken kommer i.

layla nailpolish

Mirror Effect 01 Metal Chrome, Magn Effect 12 Black Metal, Hologram Effect 01 Mercury Twilight och Gel Effect 09 Aria Blues

Jag tror att jag har fått hem typ ett i varje finish här så dagens I-landsproblem blir väl att välja i vilken ände en ska börja.

Har du testat något från LAYLA?

Lacken kostar lite olika beroende på vilken serie de tillhör och ligger på 59-119kr st. Kolla in nyanser/effekter hos Eleven och berätta vilka du blir mest nyfiken på att testa!

 

 

9 Kommentarer
 1. Jen
  Jen says:

  Jag har prövat ett, det röd-svarta thermolacket. Big löööv. Var bra fascinerad av mina egna naglar när jag hade det men det stod att det endast var till för lösnaglar så jag har bara burit det den enda gången. Väldigt nyfiken på softouch-lacket!

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Vart står det att det bara ska användas på lösnaglar menar du? Det är ingen info jag har sett.

 2. Kissen
  Kissen says:

  Låter så töntigt, men jag tycker de ser så billiga ut. Haha. Vet att de inte är det, men är ändå skeptisk. Blir intressant att se om du gillar dem. :)

  Svara
 3. Maria
  Maria says:

  Aldrig ens hört talas om märket men jag älskar ju nagellack och hololack är alltid spännande och roligt så jag vill se något holo först!

  Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] ni nyfikna på att se mer så har jag bloggat upp lack från märket här, här och här […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.