Maybelline Heat Wave

maybelline heat wave 4

Maybellines sommarlook Heat Wave är himla snygg tycker jag, har ni hunnit kolla in den? Kollektionen består av nio produkter, varav sex är limited editions så passa på medan de finns ute i butik nu om det är något som lockar.

maybelline heat wave

Ni får inte missa de fyra lacken i finishen Bleached Neons t ex, alltså hur snygga? Kul twist på sommarens neoner om inte annat. Sun Flare, Coral Heat, Tropink och Chic Charteuse är alla på tillfälligt besök och kostar 39kr st.

maybelline heat wave 3

Det har kommit två somriga nyanser av Master Precise Eyeliner, Jungle Green och Parrot Blue (99kr). Den svarta finns i det ordinarie sortimentet.

maybelline heat wave 2

Looken kompletteras med The Colossal Go Extreme! Mascara (145kr) som släpptes i våras (om jag inte är felunderrättad så skulle denna också komma som vattenfast nu i sommar) och Color Sensational Vivids Lipstick i 912 Electric Orange (119kr).

9 Kommentarer
 1. Anna
  Anna says:

  Har du någon erfarenhet av pennorna, Master Precise Eyeliner? Ser trevliga ut färgmässigt, men undrar hur de är att applicera och ifall de sitter bra? Ha en bra dag! / Anna, twitter:@AnnaHelenaUddin

  Svara
 2. Hannah
  Hannah says:

  Jag använder eyelinern och tycker att den är mycket enkel att måla med och pennan ligger bra i handen. Däremot har jag svårt att få den tunn. Vet inte om det beror på min teknik, men det är första ggn jag verkligen reagerade på just detta. Kommer ändå att lägga vantarna på någon av de färgade, då de ser fina ut och priset är så pass lågt.

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Ja, det är ju synd när det inte funkar, här är det ju tänkt at man ska kunna göra just precisa och tunna linjer.

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.