Studiomakeup Soft Blend Blush

studiomakeup soft blend blush plum

Jag använder mest krämrouge numera men jag älskar ju att testa nytt så när Studiomakeup skickade Soft Blend Blush i nyansen Plum till mig så fick jag snabbt en ny favorit. Rouget ser rätt kyligt lila ut i dosan men blir till exakt samma nyans som jag själv rodnar i på mina kinder, och det är oftast precis det jag är ute efter.

På bilden har jag bara lite mattande mineral viel från bareMinerals som bas, så ni ser tydligt hur nyansen och formulan ter sig mot min hud. Studiomakeup Soft Blend Blush Plum har bra med skjuts i färgen men det blir väldigt naturligt och fint om man är lätt på handen. Gillas!

Studiomakeup hittar du hos Nelly.com och Bangerhead.se

 

7 kommentarer på Studiomakeup Soft Blend Blush

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

bitchbalm webshop
LipGloss Bitch
Välkommen till LipGloss Bitch!

Jag heter Helena och har skrivit om smink och hudvård sen maj 2005, det gör LGB till sveriges äldsta beautyblogg.

Här hittar du dagligen nya inlägg om aktuella kollektioner, recensioner, personliga favoriter, produktnyheter, steg-för-steg-guider och en himla massa sminknörderi.
bloglovin
Categories
Archives
Affiliateannonser
First Image Banner 250 x 240