Jun 042014
 

studiomakeup soft blend blush plum

Jag använder mest krämrouge numera men jag älskar ju att testa nytt så när Studiomakeup skickade Soft Blend Blush i nyansen Plum till mig så fick jag snabbt en ny favorit. Rouget ser rätt kyligt lila ut i dosan men blir till exakt samma nyans som jag själv rodnar i på mina kinder, och det är oftast precis det jag är ute efter.

På bilden har jag bara lite mattande mineral viel från bareMinerals som bas, så ni ser tydligt hur nyansen och formulan ter sig mot min hud. Studiomakeup Soft Blend Blush Plum har bra med skjuts i färgen men det blir väldigt naturligt och fint om man är lätt på handen. Gillas!

Studiomakeup hittar du hos Nelly.com och Bangerhead.se

 

  6 Responses to “Studiomakeup Soft Blend Blush”

  1. Jättefint, så där perfekt rosenrosa tycker jag.

  2. Fräscht!

  3. Grymt snygg färg. :)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>