Studiomakeup Soft Blend Blush

studiomakeup soft blend blush plum

Jag använder mest krämrouge numera men jag älskar ju att testa nytt så när Studiomakeup skickade Soft Blend Blush i nyansen Plum till mig så fick jag snabbt en ny favorit. Rouget ser rätt kyligt lila ut i dosan men blir till exakt samma nyans som jag själv rodnar i på mina kinder, och det är oftast precis det jag är ute efter.

På bilden har jag bara lite mattande mineral viel från bareMinerals som bas, så ni ser tydligt hur nyansen och formulan ter sig mot min hud. Studiomakeup Soft Blend Blush Plum har bra med skjuts i färgen men det blir väldigt naturligt och fint om man är lätt på handen. Gillas!

Studiomakeup hittar du hos Nelly.com och Bangerhead.se

 

7 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ni se mer från märket så har jag bloggat upp Soft Blend Blush i Plum här och Nail Lacquer Prima Ballerina […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.