Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish

exuviance triple microdermabrasion face polish

Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish (499kr) är i mitt tycke nära nog den perfekta exfolierande produkten. Jag blir len som en babyrumpa och får huden att se frisk och pigg ut på bara ett par minuter – precis som jag vill ha det.

Den krämiga masken är trippelverkande, den stimulerar cellförnyelse, avlägsnar torra döda hudceller och ger ny lyster till huden. Exuviance Triple Microdermabrasion innehåller AHA, papayaenzymer och mikrokristaller. De finmalda kornen polerar snarare än skrubbar och jag gillar att det är så lätt att anpassa ”effekten” utifrån mina behov. Jag har en fetare t-zon som tål lite mer än mina kinder t ex.

exuviance triple microdermabrasion face polish 2

Ett tunt lager appliceras på rengjort, fortfarande fuktigt ansikte. Krämen masseras försiktigt i 30 sek och får sen verka som en mask 1-2 minuter beroende på hur tålig din hud är. Är man ovan vid syror så låter man huden vänja sig gång för gång. Skölj av med ljummet vatten och klappa huden torr.

Exuviance Triple Microdermabrasion doftar gott av papaya och jag känner tydligt hur det pirrar i huden när jag använder den. Det är inte obehagligt, men det märks att det jobbas så att säga.

LipGloss Bitch ger betyget: 5

Exuviance är ett salongsmärke som man även kan shoppa i nätbutiker som Hudoteket.se och Skincity.se.

Läs gärna min recension av Exuviance Purifying Cleansing Gel om du är nyfiken på mer från märket.

 

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] får högt betyg av mig, är ni nyfikna på märket så tycker jag ni ska läsa mina recensioner av Triple Microdermabrasion Face Polish och Purifying Cleansing […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.