Maybelline The Colossal Go Extreme Leather Black Mascara

maybelline the colossal go extreme leather black mascara

Hur många mascaror kan Maybelline pumpa ut egentligen, och hur mycket nytt har de att komma med varje gång? Jodå, något har hänt mellan Go Extreme och Go Extreme Leather Black (145kr). Jag gillar Colossal-mascarorna överlag men hade lite problem att komma överens med borsten när Go Extreme lanserades i våras. Jag var helt nöjd med volym, längd, svärta och hållbarhet men tyckte att formulan var onödigt blöt och kletig så det blev inte mer än en 3a i betyg.

Nu när jag började testa Go Extreme Leather Black störde borsten mig inte alls, så det där var ju en vanesak. Jag upplever också att jag får mer lagom mängd formula med mig när jag applicerar, det blir inte alls kladdigt  och tungt. Gillar också att mina fransar inte blir stela av den här mascaran utan känns följsamma och fina. Precis som vanligt så sitter mascaran väldigt bra på plats och svärtan är finfin. Betygshöjning förstås!

LipGloss Bitch ger betyget: 4

 

3 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.