mer, fler, bra, bättre

Den första advent anordnade jag en tävling där en av frågorna löd: Vad vill du se mer av här på LipGloss Bitch under 2015. Vilka bra svar jag fick!

Jag har sammanställt era önskemål och det här är något jag har verklig nytta av när jag planerar mitt bloggande. Dels har jag fått bekräftat för mig att det är just det jag tror ni gillar bäst som uppskattas mest, samtidigt som jag fått veta vilka kategorier jag ska ägna lite mer uppmärksamhet åt och tips på helt nya inlägg som jag känner att jag kan göra en serie av. Kul!

Sammanfattningsvis så läser ni främst bloggen för mina recensioners skull, för att jag har stort fokus på nyheter och swatchar mycket. Jag blir väldigt glad över att få veta att ni känner att ni kan lita på det jag skriver, att mina recensioner är välgrundade och att ni har nytta av mina inlägg när ni gör era val. Det är här jag lägger ner mest arbete och er uppskattning är beviset på att jag har rätt fokus.

Ni vill se mer av mina personliga favoriter, Den tog slut! och naglar är populära kategorier.

Fler inlägg om hudvård och plånboksvänliga produkter ligger högt på listan. Ni nämner också att ni vill veta mer om mig som person och vad jag pysslar med annars.

När det gäller mer specifika inlägg så vill ni se “månadens produkt”, listor av typen “5 röda läppstift…  bottennapp… favoriter i duschen” och steg-för-steg guider.

2015 firar LipGloss Bitch 10 år, är det inte helt galet? Tack för er feedback <3

 

 

 

8 Kommentarer
 1. Anna
  Anna says:

  Man får gratulera i förskott då =)
  Jag sminkar mig knapp någonsin längre (förlåt att jag svär i kyrkan) tål inget och är för lat. Men ska jag köpa hud/hår-vårdsprodukter, smink edyl så söker jag alltid i dina recensioner först.
  Nyheter intresserar mig inte alls men nog hoppar jag in några gånger i månaden fortfarande bara för underhålningen liksom =)
  Tack för att du orkar hålla på =)
  Kram/Anna

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.