InstaBeauty

IMG_1327.JPG

Ni missar väl (för allt i världen!) inte att jag existerar på Instagram också. Följer ni mig inte redan så sök upp @lipgloss_bitch bums. På Instagram får ni inte bara se vad jag äter till lunch och vad jag fick i julklapp, utan det blir förstås en hel del beauty också.

Jag visar vad jag shoppar, mina favoriter just nu, pressutskick, produkterna jag som bäst håller på att hårdtesta samt konditionen på mitt hår (grunge ombre lob, I’m a trendsetter yes I am). Ja, mycket m e r LGB helt enkelt – en massa som aldrig hamnar i bloggen och hintar om vad som komma skall.

Och vill man vara med och påverka vilka utskick och tester som blir till blogginlägg så är Insta ett utmärkt ställe att lämna feedback på!

 

3 Kommentarer
 1. minerva
  minerva says:

  Hoppas att du visar det “viktigaste” på bloggen, gillar din blogg väldigt mycket men har inte tid att följa alla kanaler!

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Jag utgår från mitt egna intresse och den feedback jag får från er när jag sållar, ju tydligare man är med vilka inlägg man gillar eller önskar desto bättre kan jag bli på att få med “det viktigaste”. Insta är just för dem som vill ha “mer”, det är inte så att jag väljer att posta det göttigaste där istället för här.

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.