Exuviance Gentle Cleansing Creme

exuviance gentle cleansing creme

Exuviance har bytt förpackning på både min gamla favorit Purifying Cleansing Gel och Gentle Cleansing Creme, från pumpflaska till tub. Jag vet inte riktigt varför, personligen är jag ju en sucker för pump och flaskorna var snyggare men att uppdatera sig litegrann ibland kan ju behövas.

Exuviance är verkligen ett märke för mig, hittills har jag hunnit recensera tre produkter här på bloggen och de har alla fått högsta betyg vilket är ganska ovanligt.

Gentle Cleansing Creme (299kr) började jag använda för att jag ville ha ett lite mindre tvåligt alternativ till Purifying Cleansing Gel. Jag föredrar löddrande rengöringar men ibland tycker jag den är onödigt effektiv på morgonen, när jag inte har mer än sömn att tvätta av mig. I perioder kan min hy strama litegrann, när jag vistas mycket i torr luft eller i början när jag testar ny aktiv hudvård – då får jag tänka till lite med rengöringen. Att testa Gentle Cleansing Creme var lite av en chansning, jag gillar sällan krämiga eller mjölkiga rengöringar.

Men det här funkar jättebra för mig. Krämen är inte tunn som en lotion men känns väldigt lätt, formulan är sval och skön mot huden. Inget slabb och inte heller någon klistrig känsla av att det blir en hinna kvar på huden.

Efter tvätten känner jag mig både ren och lite återfuktad. Jag följer förstås upp med toner/serum/fuktkräm men huden är inte sådär strippad att jag snabbt behöver fortsätta utan len, mjuk och behaglig.

Cleansing Creme löser upp en lättare makeup utan problem, men har jag sminkat mig mer så använder jag min Cleansing Gel istället. Det här är en typisk morgonprodukt för mig eller då behöver lite extra milda grejer.

LipGloss Bitch ger betyget: 4

Jag shoppar Exuviance på Skincity.se men märket finns på hudvårdsalonger i stora delar av landet.

1

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.