KIKO Eyeshadows

Vad säger ni, ska vi ha lite skuggbonanza? Klart vi ska! Alla godbitar kommer från KIKO Milano, länken tar er till deras europeiska webshop.

kiko color fever eyeshadow palette 100

Color Fever Eyeshadow Palette (€13.90) i makalöst fina Unexpected Rosy Taupe! Kan ni se de rosa skiftningarna i finishen? Älskar!

kiko cool touch eyeshadow 08 ingenious taupekiko cool touch eyeshadow 08 ingenious taupe 2

Cool Touch Eyeshadow (€8.90) är en vattenbaserad ögonskugga som känns sval och skön mot huden vid applicering och har både grym pigmentering och en metallicfinish som heter duga. Här på bilden ser ni nyansen Ingenious Taupe.

kiko cream crush 02kiko cream crush 02 2

Cream Crush Lasting Color Eyeshadow (€6.90) i nyansen Pearly Warm Rose såg inte mycket ut för världen, men jag föll ganska hårt så snart jag swatchade upp den. Så himla fin!

Har ni några favoritskuggor från KIKO?

 

9 Kommentarer
 1. Ingrid
  Ingrid says:

  Jag har ett par ögonpennor som är riktigt bra och så hade jag ett löspuder innan min ettåring fiskade upp den ur nessecären och strödde ut det ( yay, vitt puder överallt) men även det var bra.

  Svara
 2. Hanna
  Hanna says:

  Åh så fin den första paletten ser ut. Ser som någon annan sa ut att vara väldigt bra pigmenterade skuggor. Finns dessa i någon svensk webbutik eller enbart i den du länkat till?

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Finns ingen auktoriserad butik som säljer i Sverige vad jag vet, det är deras egna webshop jag länkar till och de skickar inom EU.

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Här swatchar jag upp fler skuggor från KIKO om du är nyfiken. […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.