Kevin Murphy Born Again Essential Treatment

kevin murphy born again

Jag klippte mig inte bara helt kort när jag var hos frissan senast, jag blev platinablond igen också. Den processen sliter både på hår och skalp och jag fick tillfälle att prova på Kevin Murphy Born Again Essential Treatment när vi tvättade ur håret. Så otroligt skön och svalkande behandling!

Jag köpte förstås med mig en flaska hem och både håret och min hårbotten älskar detta. Håret blir mjukt och följsamt och ser mindre torrt ut när jag använder Born Again. Och min hårbotten som ofta blir irriterad och hettande uppskattar att inpackningen svalkar och återfuktar.

Oftast när jag använder produkter som ska ner i själva hårbotten (och inte är rent medicinsk behandling mot min psoriasis) så upplever jag att det mest lägger sig ovanpå och täpper till. Men Kevin Murphys Born Again känner jag inte av efter att jag sköljt ur, hårbotten är bara mjukare och mindre stram.

LipGloss Bitch ger betyget: 5

Kevin Murphy finns på diverse salonger runt om i landet och på nätet hittar du dem hos Eleven.se.

1

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.