Kevin Murphy Maxi Wash

kevin murphy maxi wash

Sist jag var hos frisören så klippte jag av mig håret igen, som kortklippt krävs mer styling och därmed också en annan typ av schampo. Jag fick tips om Kevin Murphys Maxi Wash (249kr) som är ett detox schampo som verkligen rengör på djupet.

Och jag är så nöjd!

Jag tvättar håret varannan dag i regel och använder Kevin Murphy Maxi Wash de ggr jag har mycket volympuder/mousse/vax/spray att tvätta ur, eller var tredje/fjärde tvätt ungefär för att riktigt rensa ur hårbotten från build up som kommer sig av flitigt användande av stylingprodukter.

Trots sin effektivitet så känns Maxi Wash snällt mot mitt nerblekta hår och min rätt känsliga hårbotten blir inte annat än glad över att få sig den där djuprengöringen.

LipGloss Bitch ger betyget: 5

Här i Jönköping kan man shoppa Kevin Murphys på bästa salongen Nyans Hårstudio, på nätet finns de hos Eleven.se.

1

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.