Månadens bästa! Pixi Glow Tonic

pixi glow tonic

Jag har ju redan hunnit hylla Pixi Glow Tonic en hel del, men efter några veckors mer försiktigt användande pga solen så började jag återigen att ha den som daglig toner i september. Och utan tvekan så är detta produkten jag gillat allra mest under månaden.

Min flaska är på upphällningen så det är väl läge att klicka hem en ny så jag slipper stå utan. Har vi fler Pixi-fans in da house?

1

13 Kommentarer
 1. Mia
  Mia says:

  Japp, ramlade över den mest av en händelse och är nog ganska såld. Doften, känslan och så känner man sig så ren och ”krispig” efteråt. :-)

  Svara
 2. Lovisa
  Lovisa says:

  Jajemän! Använder den i stort sett minst en gång per dag (har även andra exfolierande toners jag alternerar mellan) och skulle nog ha svårt att vara utan den. Är också sugen på de nya produkterna!

  Svara
 3. Gaming Nails
  Gaming Nails says:

  Bortsett från doften (hu!) så gillar jag den! Använder 1x/vecka på min superkänsliga torra hud för att få bort döda celler och whatnot. Letar efter en liknande som inte luktar äcklig sötmandel (eller vad det är). Clarins kanske?

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Jag kan nog inte tipsa om bra alternativ doftmässigt eftersom jag gillar hur Pixi Glow luktar – men Clarins parfymerar ju en hel del, så det är nog bäst att sniffa innan köp.

 4. k:son
  k:son says:

  Hej. Dum fråga kanske, men hur använder du den och hur ofta? Jag köpte Pixi glow tonic och har använt circus en månad och känner noll skillnad. Har hört så gott om den så jag blev lite besviken. Tack för en grym blogg!

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Jag använder den i princip dagligen och i regel på morgonen. Jag tvättar ansiktet, sen häller jag genreöst på en bomullsrondell och stryker över ansikte, hals och dekolletage, låter det vara i någon minut och sprayar sen med en fuktgivande mist för att neutralisera syrorna, och följer upp med serum och dagkräm. Kul att höra att du gillar bloggen :)

 5. Anna-Karin
  Anna-Karin says:

  Har sett flera som har reagerat negativt på den… De har blivit knallröda i ansiktet. Vågar jag testa den ändå? Är så sugen…

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Ja, det är ju svårt att säga, hur är din hy? Jag har inte hört att folk reagerat på denna så jag blir lite förvånad, enda negativa jag hört är att en del inte gillar doften eller att de är mer vana vid syror och tycker denna är lite mesig :)

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] har varit supernöjd och hyllar titt som tätt – nu senast blev Pixi Glow Tonic utsedd till septemberfavoriten i min serie “månadens […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.