Den tog slut! Kevin Murphy Fresh Hair Dry Cleaning Spray

Jag använder torrschampo flitigt, både som uppfräschning mellan tvättarna och som stylingprodukt – jag har glatt och mjukt hår som behöver lite struktur.

Senast i raden att testas var Kevin Murphys Dry Cleaning Spray, det var ingen vinnare men eftersom det var en mindre flaska så har det varit smidigt att ha med i väskan och till slut så gick den ju åt.

Det här torrschampot är en typisk halvdan produkt, den gör jobbet men det går åt en hel del varje gång. Det stora problemet jag har med Dry Cleaning Spray är dock doften, det här mäktigt godissöta som Kevin Murphy ofta jobbar med gör sig verkligen inte i en produkt som är till för att fräscha upp.

Doften funkar jättebra i duschen tycker jag, där det mesta av den sköljs av – men i stylingprodukter hade det här passat mig bättre när jag var 16.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.