Pürminerals Love Your Selfie

pür love your selfie

Pürminerals uppdaterar sin look litegrann och om en månad ungefär så byter man logga här i Sverige. Det är lite oklart om tanken är att de ska heta PUR Cosmetics eller bara PUR, men det lär vi bli varse i sinom tid.

Det vore roligt om det nya också bidrar till en liten extra boost för PUR här på hemmaplan, jag tycker inte riktigt de får den uppmärksamhet de förtjänar. De håller överlag väldigt bra kvalitet och jag har flera favoriter, men när jag pratar med vänner och bekanta så noterar jag ofta att man inte riktigt har koll på märket.

För ett par veckor sedan var jag på ett frukostevent där flera intressanta nyheter presenterades. Följer ni mig på Instagram (@lipgloss_bitch) så har ni kanske sett en del av detta.

Men först ut att bloggas upp blir kitet Love Your Selfie.

pür love your selfie 2

I kitet har man samlat några av PURs bästsäljare men det bjuds också ögonskuggor i limited editions.

Love Your Selfie består av åtta skuggor, Big Look Mascara, PURs mest sålda läppglans “Exposed”, Mineral Glow Bronzer, Savy Blush Rouge och pudret Afterglow.

pür love your selfie 3

Jag gillar valet av ögonskuggor och här finns det mesta jag behöver om jag vill packa lätt på resan tex.

Love Your Selfie hittar du t ex hos eleven.se och kitet kostar 650kr.

1

5 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Jag har hunnit att använda denna palett flera gånger men tyvärr fick jag ingen fin bild på resultatet pga skitkasst ljus när jag väl är hemma och fotar. Men vill ni se swatches besök LipGlossbitch […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.