Recension: Exuviance Multi-Protective Day Cream

exuviance multi-protective day cream

Jag började med Exuviance Multi-Protective Day Creme (399kr) för sex veckor sedan och har inte – trots min benägenhet att ständigt testa nytt – använt någon annan dagkräm sen dess.

Formulan känns rik på ett sätt som jag inte trodde skulle passa min blandhy när jag först testade, men den sjunker in som den ska och ger ett fint balanserat underlag för makeup.

Någon nämnde att de upplever att krämen lägger sig ovanpå och kan gryna sig när den appliceras. Det var inget jag märkt av själv men när jag hörde detta så drog jag på lite extra dagen därpå och fick då liknande resultat. Så för mig handlar det om doseringen.

En dagkräm jobbar på ytan, ska skydda mot yttre påverkan och är därför inte utvecklade för att gå djupt ner i huden. Exuviance har verkligen lyckats med att skapa bra skydd utan att för den skull kännas tung. Nu när det har blivit kyligare om morgnarna så har min hy inte reagerat som den brukar mot väderomslag. Så jag uppskattar faktiskt Exuviance Multi-Protective Day Creme bara mer och mer för varje vecka som går.

Visst är det nice när man träffar sådär rätt!

LipGloss Bitch ger betyget: 5

1

4 Kommentarer
 1. Bjooti
  Bjooti says:

  Min hudvård är ju ett skämt just nu (eller alltså, den existerar inte) – och jag har ju sett dig skriva en massa gott om Exuviance – kanske är det det jag ska testa. Åh Helena, min hud, den är så himla sorglig och sorgsen just nu. Hu!

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Jag tycker överlag att Exuviance håller så himla bra kvalitet och basgrejerna som rengöringarna och dag/nattkrämer ligger rätt bra i pris också sett till vad man får. Det är trist när huden inte mår väl, känner med dig Katta :)

 2. Donnachic
  Donnachic says:

  Kul att höra att du gillar denna dagkräm från Exuviance! Jag har inte testat den trots att jag har hela min hudvårdsrutin bestående av Exuviance. Har nyss visat upp allt jag använder. Avskyr korvar, och det brukar hända vid överdosering för mig med. Tycker märket ger mycket bra resultat, med tanke på att tex serumet inte ligger över tusenlappen som många andra lätt kan göra.
  Ha en bra dag! :)

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *