BitchBalm by LipGloss Bitch

Så, detta händer!

bitchbalm

Det hela började med att jag blev kontaktad av en tillverkare som undrade om inte jag skulle ta och ta fram ett eget läppbalsam, då mitt varumärke ju är som gjort för det. Efter lite diskussioner fram och tillbaka – och en hel del pepp från vänner och bekanta som såg till att jag skuffade undan den där Jante som satt i bakhuvudet och bara ”inte ska väl du” – så beslutade jag mig för att jo, klart jag ska!

Till saken hör att jag faktiskt för några år sedan grunnade på att ta fram en läppskrubb, så nu när jag hade den här tillverkaren på tråden så tänkte jag att vad sjutton, vi kör.

lipscrub

BitchBalm by LipGloss Bitch och Lip Scrub by LipGloss Bitch började ta form, jag valde doft, innehåll och look och för ett par veckor sedan gick vi i produktion. Nu har jag har just fått veta att de preliminärt levereras under vecka 51.

Jättekul!

BitchBalm by LipGloss Bitch är ett mumsigt körsbärsdoftande läppbalsam med 98% ekologiskt certifierat innehåll, Lip Scrub by LipGloss Bitch är en effektiv sockerskrubb i mintdoftande bas som håller läpparna mjuka och fnasfria. Även skrubben har 98% ekologiskt certifierat innehåll.

Läppbalsamet kommer i traditionell stickform och skrubben i gedigen glasburk med skruvlock.

Om ni är sugna på att testa mina produkter så går det att lägga en intresseanmälan redan nu, de släpps i limiterad upplaga. Er beställning kommer inte med krav på köp, men ni får ett mail så snart de släpps och förtur.

BitchBalm kommer att kosta 59kr + frakt 9kr (frakten gäller 1-4st)

LipScrub kommer att kosta 119kr + frakt 29kr (29kr är för också maxpriset för frakten oavsett hur mycket du beställer)

*****

Vill du förhandsboka så mailar du mig på helena@bitchbalm.se, ange namn och adress och det antal du önskar.

Hoppas ni också tycker att det här är en kul grej och håller tummarna för mig, själv är jag rätt så himla pepp :)

 

18 Kommentarer
  • Fröken Frodig
   Fröken Frodig says:

   Verkar som min mail har kraschat för tillfället men kanske går att förhandsboka här?
   Två läppbalsam är jag spekulant på.

 1. Nailtastic
  Nailtastic says:

  Superkul! Är särskilt nyfiken på läppskrubben. Vad gäller läppbalsam är jag ju dessvärre djupt nere i skiten när det gäller Lypsyl-knarkande (har inte varit utan sen jag var 16, alltså i 21 år!), men har precis upptäckt att det faktiskt finns andra läppbalsam som funkar. Så kanske ska jag våga testa ditt läppbalsam, det där med körsbärssmak lät ju onekligen lockande. :-)

  Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] ♥ LipGloss Bitch är precis i färd med att släppa läppbalsam och läppskrubb – hur KUL? Cirka jättekul! Helena har också skrivit ett bra inlägg om Konsumentverkets nya vägledning om marknadsföring i bloggar. […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.