UD X Gwen Stefani

ud gwen stefani

Urban Decay var ett av de företag som följde med till beautykonferens i London i november. Superkul att få veta mer om märket som helt nyligen äntligen kommit till Sverige med fullt sortiment.

Efter en genomgång av bassortimentet och Naked-succéerna fick vi också en titt på vad som komma skall. Det släpps alltid roliga och prisvärda kit kring jul men det som verkligen fångade min uppmärksamhet var samarbetet med Gwen Stefani. Jag ä l s k a r Gwen Stefani!

ud gwen stefani 2

Paletten UD X Gwen Stefani släpps i januari och artisten ska ha varit med i hela processen, från val av skuggor till boxens utseende.

Designen är inspirerad av hennes förkärlek till guld och grafiska former i svart och vitt.

ud gwen stefani 3

De 15 ögonskuggorna går i neutrala toner. Tanken är att det här ska passa de flesta, och så har man pillat dit några juveler för att göra det hela lite mer kul och exklusivt.

Det är överlag väldigt bra kvalitet på skuggorna och jag gillar blandningen av matt och metallic.

ud gwen stefani 4 ud gwen stefani 5

Blonde, Bathwater, Skimp och Steady.

ud gwen stefani 6ud gwen stefani 7

Punk, Baby, Anaheim och Stark

Zone, Serious, Pop och Harajuku

ud gwen stefani 8

Danger, 1987 och Blackout.

Jag blev grymt pepp på paletten när jag fick se samarbetet på storbild där i London. Och inte blev jag mindre förtjust när UD X Gwen Stefani dök upp i postboxen, SÅ bra detta.

 

6 Kommentarer
 1. Lina
  Lina says:

  Åh! Det var väldigt länge sedan som jag köpte någon UD-palett (mest pga har redan så många paletter och skuggor, trist anledning men är väl en bra tanke i sig), men blir onekligen lite sugen på denna.

  Svara
 2. Anna
  Anna says:

  Hej!
  Ville bara säga att denna palett redan finns i butik.
  Köpte den på Kicks vid Sergelgången i förrgår.
  Den är kanon!
  Tack för en rolig blogg!

  Svara
 3. Emma P
  Emma P says:

  Jag blev jättesugen på denna när jag först såg den men bestämde mig sedan för att jag har tillräckligt med neutrala paletter och faktiskt inte behöver en till just nu. Slog till på Spectrum istället, visste inte om Kicks skulle ta in den men det gjorde de alltså och det gjorde mig superglad, den julpaletten jag var mest sugen på från UD ända från början:D

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.