Kat Von D Beauty

kat von d beauty

Kat Von D Beauty lanseras på Sephora den 16 februari. Hörde jag hurra?

Kat Von D är kreativ som få och när hon satte sitt namn på en makeuplinje så var det väl ingen som blev förvånad. Och snart kan vi alltså äntligen hitta produkterna även på svensk mark. Har ni förresten sett hintarna om ett kommande samarbete med Too Faced? I approve!

 

kat von d 2

Jag kan förstås inte hålla mig utan var tvungen att pilla ihop ett inlägg med godis som jag själv är superpepp på att kolla in.

Först och främst läppstiften! Jag skulle nästan kunna köpa i princip hela gänget Studded Kiss (215kr) enbart för namnens skull, men de här tre v i l l jag verkligen ha i min samling: Archangel, Magick och Poe.

kat von d 3

I en liten kista(?) gömmer sig dubbeländade Shade and Light (275kr). Jag skulle klara mig långt med den här, har hur mycket verktyg som helst men det är ett fåtal jag verkligen använder regelbundet så jag tycker den här varianten är smart.

kat von d 4

Shade and Light Contour Eye (460kr). Ja tack! Jag inbillar mig att vi snackar grym pigmentering här.

Naturliga nyanser kan en inte ha för många av och jag håller tummarna för att de har lyckats få till det svartaste av svart här.

kat von d

Everlasting Liquid Lipstick (215kr) i nyansen Outlaw ser ljuvligt ut och är det nåt en hoppas Kat Von D varit noga med att kolla upp innan hon satte sitt namn på så är det väl eyeliners? Jag är nyfiken på Ink Liner (215kr) i Wolf och Bukowski.

Look It Featherweight Primer (325kr) låter spännande och Lock It Tattoo Concealer (250kr) ska t o m kunna täcka tatueringar för en dag.

Vad är du mest pepp på inför sverigelanseringen av Kat Von D Beauty?

9 Kommentarer
 1. Kajalpennan
  Kajalpennan says:

  Helt klart eyelinern och läppstiften. Penseln ser fin och smart ut men jag funderar på hur jag skulle förvara den.. Förpackningen är fin men jag vet redan nu att det inte kommer hända.
  Kommer alla Sephora ha samma sortiment? Vet du det?

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Förutsätter att alla Sephorabutiker tar in hela sortimentet, har inte sett till något i pressinfon om annat. Men vet inte säkert. Läppstiften är ju så snygga!

 2. Emilie
  Emilie says:

  jag är nog precis som många andra sugen på ca allt. ögonskuggorna vill jag gärna titta närmre på, och poe-läppstiftet vill jag äga pga färg och namn, även om jag förmodligen inte skulle passa i det alls.

  Svara
 3. Mia
  Mia says:

  Köpte Ink liner i svart och en i vitt nu när jag var i USA, och everlasting liquid lipstick i färgen Lolita. SÅ snygg färg. Och eyelinern i svart är otrolig! Så pigmenterad men väldigt lättarbetad och förlåtande, använt den varenda dag sen jag köpte den, man lockas att göra dramatiska vingar varje dag för det är så enkelt :)

  Ser fram emot att köpa mer när det kommer hit till Sverige!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.