Kevin Murphy Hydrate Me

kevin murphy hydrate me

Kevin Murphy Hydrate Me Wash och Rinse, ca 249kr st.

Senaste månaderna har jag använt Kevin Murphy Hydrate Me regelbundet till mitt torra nerblekta hår. Numera är jag ju brunett igen men under färgen har jag fortfarande någon decimeter platinablont som behöver behandlas därefter.

Första tiden med Hydrate Me Wash och Rinse var lite av en aha-upplevelse faktiskt, både min kliiga hårbotten och mina längder mådde bra av det här. Oftast är det annars antingen eller för min del.

Men med tiden så har jag också sett en del nackdelar. Jag har psoriasis i hårbotten, flagar en hel del särskilt när det är kallt men det jobbigaste är att det stramar och kliar. Eftersom Kevin Murphys balsam är formulerade för att kunna smörjas på huden också så behandlar man hårbotten samtidigt och Hydrate Me återfuktar fint. Det kliiga förvinner inte helt men dämpas avsevärt. Däremot så märkte jag efter några veckor att hårbotten inte blir riktigt ren, och eftersom jag har psoriasis så blir det som en beläggning till slut.

Hårbotten blir också snabbt fet, jag skulle behöva tvätta håret varje dag.

Jag ser också att mitt hår bara blir mjukare och mer voluminöst efter varje tvätt. Jag ser ut som ett fluffigt penntroll, och mitt hår har varit platt sen jag kom upp i tonåren så det här är minst sagt nåt nytt att lära sig hantera.

Jag både gillar och inte alltså, behöver hitta en bra kombo tror jag och inte köra på Hydrate Me vid varje tvätt.

LipGloss Bitch ger betyget: 3

7 Kommentarer
 1. Bella
  Bella says:

  ¨Får också samma effekt av Kevin Murphy. Jättebra när håret är nyfärgat, men efter ett tag känns inte håret rent. Kör också med Maxi wash en till två gånger i veckan. Angående First Aid Beauty, har du testat First Aid Beauty Face Cleanser Pure Skin?

  Svara
 2. Susanne
  Susanne says:

  Jag har också Hydrate Me (fast inte balsamet, bara schampot) och använder inte heller varje dag. Tänkte testa Maxi wash också och jämföra. En bra kombo är det man vill åt :-)

  Svara
 3. Marie
  Marie says:

  Hydrate me var räddaren i nöden när jag blekte mitt hår. Men nu när fukten har kommit tillbaka så känns den här serien lite för tung för mitt tunna hår.
  Härnäst ska jag testa schampo och balsam från angels serien för att se vad den kan göra 😊

  Svara
 4. Linnea
  Linnea says:

  Jag använde och älskade Hydrate me-kombon tills min frisör sa att det var för aktivt typ för min hårbotten, den blev irriterad och kliig av det. Så synd, jag saknar hur längderna blev! Men inte så mycket hårbottnen, nej.

  Svara
 5. Lisen
  Lisen says:

  Hej,
  Kanske offtopic, men har du fler tips om bra produkter mot psoriasis? Vet att du tipsade om nån kräm med salt på Insta men minns inte vad den hette. Jag har lindrig pso, lite småprickar här och där plus lite i hårbotten, och undviker helst kortison om jag kan. Kanske inte så glammig post ;) men vore kul att läsa dina tips!

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Tror att det är Kimovis gel du tänker på. Den funkade väldigt bra på mina underarmar, men man ska kunna använda den i hårbotten också.

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.