Maybelline Push Up Drama Mascara

maybelline push up drama mascara

Maybelline Push Up Drama Mascara (ca 149kr) är märkets senaste och lanseras nu på bred front. Jag har inte för vana att recensera mascaror efter ett enda test, men i det här fallet talar vi verkligen skräp – och då vill jag snabbt berätta det, finns roligare och bättre saker att lägga pengar på.

Det första jag märker är att mascaran inte ger någon större effekt på mina fransar, det blir lite svart och kladdigt bara. Jag jobbar på ett lager till för att ge den en ordentlig chans, solfjädersfransar i ett svep händer ju liksom inte.

Men vid lager två så börjar allt bara rasa. Bilderna nedan visar alltså hur jag ser ut precis efter att jag har applicerat mascaran, det är inte fällningar under dagen utan detta händer medan mascaran är våt.

maybelline push up drama mascara

I rättvisans namn så vill jag nämna att när jag la upp den här bilden på Instagram så fick jag ett par kommentarer från bloggkollegor som också hunnit testa mascaran – och de har inte upplevt de här fällningarna utan tycker att den är ”helt ok”.

Kollar man recensioner på nätet, mascaran har funnits ute ett tag i USA t ex, så är det en del som har samma erfarenheter som jag och andra som inte alls märker av just fällningar. Så jag kan ha haft lite otur med exemplaret, men överlag hamnar betyget på 2-3 så Maybelline har inte gjort ett särskilt gott jobb här.

Jag kastade förstås Maybelline Push Up Drama Mascara i sopen direkt och mejkade om mig.

LipGloss Bitch ger betyget: –

7 kommentarer på Maybelline Push Up Drama Mascara

 • Men åh! TACK för varningen, hade tänkt köpa den imorgon. Såg något inlägg på FB hur den jämförs med riktiga lösfrallor. Borde vid det här laget dock veta att sådana jämförelser inte säger så mycket om verkligheten.

  • Maybelline har gjort många bra mascaror genom åren så välj hellre någon annan, jag gillar the colossal t ex :)

 • Oops! Ser ut som den skulle innehålla en hel del fibrer som inte vill stanna kvar på fransarna ;)
  Så tråkigt!

  • Ja, den ville vara överallt utom på just fransarna tror jag :D

 • åh jag som va så pepp på den där, har inte provat än men hade höga förväntningar.. Låter som den är tung och blöt? Tvärsom vad mina fransar behöver med andra ord :O

  • Jag gillar annars när det är bra drag i mascaran, får gärna vara lite maffigt i formulan så att säga. Men när den fäller medan man applicerar så är det ju nåt som är tokigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv
Annons