Fraktfritt hos BitchBalm by LipGloss Bitch

fraktfritt

Idag kör vi fraktfritt i webshopen, så passa på att testa BitchBalm eller Lip Scrub by LipGloss Bitch!

Är ni nyfikna på en statusuppdatering kring hur det går så kan jag berätta att det går ihop sig. Min grundinvestering har betalat sig och i o m det och all fin feedback jag fått från er som testat så vågar jag mig på att satsa lite mer på det här projektet.

En ny batch har just blivit klar, den är något större än min första leverans. Jag har också bestämt mig för att släppa BitchBalm i ytterligare en doft!

Häromdagen fick jag lite feeling och kände att nog skulle det vara nice att få ut mina produkter i fysiska butiker också. Jag tänker mig på en hudvårdssalong, hos en frisör eller kanske i en mindre och rolig inrednings/prylbutik. Vi får se var den tanken landar. Kul har jag med mina funderingar i alla fall :)

Men tillbaka till inläggets huvudsyfte, det är alltså fraktfritt hela dagen – så shoppa loss vetja!

6 Kommentarer
  1. fru hjelm
    fru hjelm says:

    Spännande med ny doft! När jag fick min första leverans av Bitchbalm var jag dunderförkyld och det ställde till både doft och smak för mig. Tyckte det var så coolt och udda att du satsat på doften av Björnklister, men älskade det! Men kunde inte riktigt tro att det verkligen var så, googlade tom på Bitchbalm + björnklister, tydligen så kunde jag inte läsa heller eftersom det faktiskt står Körsbär med ganska stor bokstäver.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.