Shellac, funky french

shellac juni 2

Men hur snyggt blev inte detta då!?

Jag körde en hel del ”funky french” (färgad tipp istället för den klassiska vita i en fransk manikyr) för 3, 4 år sen typ. Sen tröttnade jag på den grejen och har väl inte riktigt längtat efter looken sen dess. Men så sprang jag på en så ball manikyr med pastellfärgade tippar i vågrät gradering på Instagram och messade bilden till Jenny på Salongen här i Jönköping – kan du fixa nåt sånt här?

Med inspiration av manikyren styrde Jenny upp min idé och så blev det ännu bättre än jag tänkt. Vi höll nagelbädden naturlig, jag har favoritbasen Shellac Negligee här, och lackade en lite tydligare marmorering på tipparna. Älskar’t!

shellac juni

4 kommentarer på Shellac, funky french

  • Skitsnyggt, helt enkelt!

  • Superfräscht!

  • Visst blev det bra, så nöjd :)

  • Det här blev helt sjukt snyggt! Jag har varit sugen på nåt liknande länge och ska nog slå till på semestern :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv
Annons