#bluehairdontcare


När det kommer till mitt hår så är jag varken feg eller försiktig av mig, det är bara hår. De senaste åren har jag varit platinablond, rosa, aprikos, grå, lila och havsgrön.

Nu har jag en riktigt stökig psoriasishårbotten och vill inte utsätta huden mer än nödvändigt, så jag har varit naturligt musbrun ett tag. Jättetråkigt. 

När det var dags för ett besök hos frisören, jag går hos Nyans här i Jönköping, så testade vi att förstärka min ombre (ja, ok, utväxt!) istället för att färga hela håret. Blekte ner längderna och drog på lite extremfärg i knallblått.

Fick ett alldeles fantastiskt snyggt svall om jag får säga det själv. Sen mattades det och blev ljusare för varje tvätt förstås. Och som jag har gillat! Varje nyans har varit super, så istället för att bättra på har jag nyfiket sett fram emot förändringen när jag hoppat in i duschen.

7 Kommentarer
 1. Ingrid Sunding
  Ingrid Sunding says:

  Jättecoolt verkligen! Tycker helt klart att bilden nere till höger med det urtvättade håret är minst lika snygg som det nygjorda hos frisören.

  Svara
 2. Gaming Nails
  Gaming Nails says:

  Snyggt! Hur länge sitter det i? Och riskerar man att sabba alla lakan/handdukar/möbler eller färgar det bara ur när man tvättar? Nån produkt som man kan prova hemma för sånt här? MVH, Hårn00ben

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Tack! Det är en knapp månad mellan första och sista bilden, jag tvättar håret varannan dag. Ja, det finns en hel del man kan prova på hemma. Även ”vanliga” hårfärgningsmärken har en del extremnyanser i sitt sortiment numera. Färgade inpackningar från Revlon eller Maria Nila är tacksamt att börja med om man känner sig lite osäker. Annars hittar man sjukt mycket kul hos t ex Manic Panic.

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.