Den tog slut! Estée Lauder Double Wear Light Stay-in-Place Makeup

estee-lauder-double-wear-light-stay-in-place-makeup

Jag köpte Estée Lauder Double Wear Light Stay-in-Place Makeup (435kr) tidigt i sommar och nu i förra veckan tog jag sista slatten. En dryg timme senare hade jag köpt på mig en ny tub.

När jag köpte min första var jag ute efter en foundation med medeltäckning, gärna en lite lättare känsla men ändå med bra hållbarhet. Som kunde passa under de varmare månaderna, dagar/kvällar då jag ville ha en full makeup med vettig bas. Jag hittade helt rätt!

”Light” är i det här fallet mest lika med lättare än originalet Double Wear Stay-in-Place. Det är fortfarande bra täckning och hållbarheten är super. Finishen torkar ner sidenmatt och känslan är min hy men flawless.

Vad använder du för foundation just nu?

 

9 Kommentarer
 1. Lotta L
  Lotta L says:

  Jag använder faktiskt mest en BB creme nu, från Garnier. Varianten för fet hy som inte finns i butik längre. Finns hos Lyko och Eleven, men jag köpte ny tub nu när jag var i London för lite sen. Tycker den är super! Täcker bra, inte fullt men lagom, och blir matt. Samt har Spf 20.
  Tack för tips om Double Wear Light! Har funderat på originalet, men vi får se!

  Svara
 2. Sb
  Sb says:

  Låter ju fantastisk! 400+ är alldeles för mkt för mig tyvärr framförallt då jag sminkar mig Max 1 gång/vecka. Använder mestadels lumenes cc cream. Så bättre täckning än jag någonsin kunde tro om en cc!

  Svara
 3. Maria K
  Maria K says:

  Jag föredrar också light-versionen av DW. Men just nu använder jag Guerlains Lingerie de Peau, med tillhörande borste! Sjukt bra! Och appliceringen med deras nya borste går jättesnabbt på tidiga morgnar. Den sitter som berget! Utan att täppa till porer eller lägga sig i linjer. Kan varmt rekommendera den =)

  Svara
 4. Nissan
  Nissan says:

  Jag kan verkligen rekommendera Estee Lauder Double Wear Light till fet/blandad hy, som lätt blir glansig. Den var min foundation ända tills jag upptäckte puderversionen Double Wear Powder Makeup. Nu gillar jag den snäppet bättre!
  Båda har riktigt bra hållbarhet på min glansiga hy, och ger ett både täckande och naturligt resultat på en gång. Jämnar ut rödflammig hy bra också!
  Den är ju lite pricey, men jag brukar se till att använda mina Åhléns eller Kicks-kuponger när jag har såna.
  God jul!

  Svara
 5. Ia
  Ia says:

  Åh! Spännande! jag får inte köpa fler foundations på ett tag. Har en hängapp på att ta slut på EN innan jag påbörjar en andra. Går sådär. Min favotit just nu är Lumene longwear blur favoriten, men även lumene cc används flitigt. När inte chanels vitalumiere pudervariant åker på. Men den är jag så rädd om så det blir oftast bara när jag är riktigt deppig och behöver all lyx jag kan få.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *