Escada Fiesta Carioca EdT

escada fiesta carioca edt

Escada Fiesta Carioca, 30ml 420kr

I år jubilerar Escada och släpper för 25 året i rad en limiterad sommardoft. Jag gillar konceptet, man vet vad man får, och släppen väntas in av en stor skara fans varje år.

Escada Fiesta Carioca är sommarfest på flaska. Det är ungt och sprudlande, fruktigt och glatt. Mycket skolavslutning skulle jag vilja säga.

Toppnoterna är passionsfrukt och hallon, i hjärtnoterna finns passionsblomma och apelsinblomma och i basen mysk och cederträ.

Med mina snart 40 tillhör jag förstås inte den största målgruppen, men Escada lyckas rätt ofta slå an något hos mig. Fiesta Carioca är inte min personliga favorit bland släppen, men det är klart den kommer göra succé.

Escada Fiesta Carioca finns i butik redan nu och i flaskor om 30, 50, 100ml (420-780kr). Man släpper också en Body Lotion i samma doft, 150ml för 250kr.

Brukar du kolla in Escadas sommardofter? Har du någon favorit?

4 Kommentarer
 1. Tina
  Tina says:

  Jag gillar Escadas sommardofter. Alla har inte tilltalat mig lika mycket, men jag har definitivt haft ett par favoriter (minns dock inte namnen nu). Tyvärr har jag blivit så jäkla doftkänslig med åren, så parfym går nästan alltid bort nuförtiden. Men – till min stora glädje funkar Fiesta Carioca för mig! Hurra! Så det blev en flaska för mig :)

  Svara
 2. Kik
  Kik says:

  Får man fråga vilken som är din favorit? Själv gillar jag verkligen Rock in Rio – jag hade den som tonåring och blir fortfarande helt pirrig av den.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *