Moroccanoil Light

 


Moroccanoil Treatment Light (från 149kr) och jag har blivit goda vänner i vinter. Håroljor har inte riktigt varit min grej annars.

Mitt hår blir snabbt fett, även om topparna är tokbehandlade och torra så bär det liksom emot att olja ner dem. Den rena känslan är ju så kortvarig när en har stökig hårbotten (hej psoriasis).

Men mina stackars utsparade längder, som bleks och donas med konstant, sa till slut ifrån och frissade loss fullständigt.

Så snart jag på allvar började kika efter en passande hårolja så hittade jag Moroccanoil Light. Såklart. Mest kända märket, väl? Klart de hade nåt för mig också!

Håroljor av lite kvalisort är inte billigt precis. Så jag blev väldans glad när jag såg att Eleven hade en riktigt liten flaska som jag kunde börja med.

Och jag fastnade snabbt.

Moroccanoil Light är lätt i texturen, särskilt anpassad för fint och/eller färgat hår. Det krävs inte många droppar för att få fason på frisset. Mina längder blir lena, mjuka och får en fin silkig lyster utan att oljan tynger ner det minsta.

Jag upplever att oljan skyddar bra om jag tar i lite innan jag fönar håret. Men jag stylar inte håret så mycket utan allt som oftast drar jag i några droppar när jag kommer på det (läs, när jag råkar kolla mig i hallspegeln påväg ut genom dörren).

Doften är mild och lite nötig och den här lelle flaskan räcker lååångt.

LipGloss Bitch ger betyget: 5

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.