Recension: Jurlique Purely Age-Defying Nourishing Cleansing Oil

 

jurlique Purely Age-Defying Nourishing Cleansing Oil

Jurlique Purely Age-Defying Nourishing Cleansing Oil 319kr, 200ml.

Jurlique Purely Age-Defying Nourishing Cleansing Oil är en rengöringsolja som Skincity rekommenderar för mogen hy och torr hy. Jag blir 40 i år och har en ganska klassisk blandhy med torrare respektive fetare partier.

Jag använder inte oljan för dess närande egenskaper utan för att lösa upp smink, spf och smuts. Det är ju en rengöring det här, även om man trycker på att det finns en hel del gosigt i den som ska jobba på fina linjer, förbättra fastheten och hudens fuktbarriär.

Jag kör dubbel rengöring om kvällarna när jag har sminkat mig och alltid en balm eller olja först om jag burit foundation. Så det är här Jurliques kommer in i spelet.

Jurlique Purely Age-Defying Nourishing Cleansing Oil är lätt och skön i formulan. Två pump i handflatan sen masserar jag in det på torr hud. Två pump behövs för att få ett riktigt silkigt glid och lösa upp allt.

Mmm, jag älskar doften! Milt och rosigt, känns lyxigt och välgjort.

När makeupen har lösts upp så sköljer jag av händerna och masserar upp oljan på nytt för att få fram en liten mjölkighet. Sen sköljer jag av ansiktet och torkar av med en fuktad frottéhandduk. Huden känns mjuk och skön, man förstår att det här är något en torr hy verkligen kan uppskatta. Jag som har en blandhy + gillar känslan efter en löddrande rengöring, följer oftast upp med en sådan.

LipGloss Bitch ger betyget: 4

Bra: härlig att använda, löser upp allt den ska

Mindre bra: något odryg sett till priset

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.