Viva La Diva Move Me Jungle Eyeshadow Kit

viva la diva move me jungle

Viva La Diva Move Me Jungle Eyeshadow Kit (169kr)

Jag har haft hyfsad koll på Viva La Diva genom åren, men nu var det ett bra tag sedan jag hörde något från PR-håll. Så jag blev lite förvånad när jag sprang in en snabbis på Åhléns i helgen och hittade en hel m a s s a nytt kul!

Jag hade inte riktigt tid att botanisera ordentligt men jag föll spontant för Move Me Jungle Eyeshadow Kit så den fick följa med mig hem. Sen blev jag ju bra nyfiken på Velvet Matte Liptint så jag haffade en av dem också.

Nagellacken, läppstiften och brynpaletten måste jag kikade närmare på vid tillfälle. Har du shoppat något från märket på sistone som du vill tipsa om?

 

vivala diva move me jungle 4

viva la diva move me jungle 3

viva la diva move me jungle eyeshadow kit

Hur snygga skuggor? Bra med pigment och mjuka, nästan krämiga i finishen. Mycket för pengarna!

 

4 kommentarer på Viva La Diva Move Me Jungle Eyeshadow Kit

  • Jag uppskattar din blogg så mycket! Du och Linda Hallberg är favoriterna! Jag får försöka sluta vara en sån där tråkig tyst läsare när du gör ett så bra jobb helt enkelt :)

    • Hej! Tack, vad roligt att höra :)

  • Hej!
    Nu blev jag nyfiken! Hur var lip tintet då?
    Tack för en bra och informativ blogg!

  • Vilken fin palett! Den gröna är ju bara så jäkla snygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv
Annons