Comfort Zone Sun Soul Extra Cream SPF 50+


Comfort Zone Sun Soul Extra Cream SPF 50+ (60ml, 325kr)

Lagom till den svenska vårsolen lanserar Comfort Zone två nya produkter i serien Sun Soul. 

Sun Soul Milk SPF 10, som är en vattenresistent mjölkspray för kroppen och Sun Soul Extra Cream SPF 50+ för ansiktet.

Den tidigare kommer inte att recenseras här på bloggen, jag är för ljushylt för att testa något med lägre spf än 30. Men utvärderingen av Extra Cream är i full gång. I helgen har den testats på ett soligt Öland och mitt första intryck är gott! 

Jag har kört min vanliga hudvårdsrutin och smörjt mig med Sun Soul efter att dagkrämen sjunkit in. Formulan känns ”traditionell” vid applicering, men det tar inte många minuter för det blanka att mattas ner. Comfort Zone kallar formulan för ”dry touch”, och det är precis vad den är.

Comfort Zone jobbar med bl a humleextrakt som ska förhindra pigmentering och minska framträdandet av redan existerande fläckar. Skydd och ”anti-spot” i ett. 

Jag ska förstås testa Sun Soul Extra Cream SPF 50+ ett tag till innan jag återkommer med en recension. Jag vill först och främst se hur den beter sig under makeup, men också se om den orsakar mig några tilltäpptheter. 

Bring it on solen!

3 kommentarer på Comfort Zone Sun Soul Extra Cream SPF 50+

  • Låter spännande! Kanske kan vara ett alternativ. Tror du att den funkar för ngn med oljig/kombinationshy? Om inte, har du något tips på bra solskydd som passar min hy? :-)

    • Jag har blandhy och för mig känns det bra änsålänge. Tänker att Paula’s Choice Resist Super-Light Daily Wrinkle defense kan vara något för en lite fetare hy. Jag använde den för två somrar sen och var himla nöjd. en oljigare hy kan ha den som dagkräm med högt spf, jag körde fukt under och använde den som ett mer traditionellt solskydd.

  • Hehe, den använder jag året om, men funderar på om jag inte borde ha spf 50 på sommaren, känns som det dyker upp nya pigmentfläckar i ansiktet varje sommar. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv
Annons