Peter Thomas Roth CC Cream

Peter Thomas Roth CC Cream finns bl a hos Skincity och kommer i 3 nyanser. Vill man ha den allra ljusaste så säljs den just nu till halva priset pga kort datum. Perfekt om man vill testa nu i vår/sommar.

Den här bloggen har ett stort fokus på nyheter. Det grundar sig dels i mitt eget nördiga intresse, men också i vad som efterfrågas. Men jag känner att det är viktigt att inte bara ge utrymme åt det nya hela tiden. Och hur kul jag än tycker att det är med stora lanseringar, säsongens kollektioner och spännande ingredienser – så blir jag jäkligt mätt på’t ibland.

Jag försöker hitta balans i det där genom att blogga upp Den tog slut! t ex. Att något tar slut här hemma är ju ett gott betyg i sig när det testas så mycket hela tiden. Jag försöker också komma ihåg att påminna om mina favoriter då och då. De där riktiga kapen som man gärna köper påfyllning av.

Häromdagen köpte jag min tredje tub av Peter Thomas Roth CC Cream. Det här har varit min vårfavorit de senaste åren och nu när maj kom med solen så var det dags för en ny.

Jag älskar att testa nytt, men ibland är det bra skönt att inte alls behöva tänka utan bara plocka den där favoriten i hyllan och öppna plånboken.

PTR CC Cream har spf 30 och ger en lagom dos täckning. Nu känner jag mig redo.

 

2 Kommentarer
  1. Lotta L
    Lotta L says:

    Tycker din blogg har en bra blandning! Jag gillar att läsa om favoriter, man får många bra tips. Denna har jag inte provat, kör med budget. Lumenes CC eller Garnier BB för oljig hy. Lumenes passar egentligen bäst vintertid för den är fetare, utan att vara fet då. Vimsig förklaring, men den blir lätt glansig, på mig iaf.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *