K-Beauty hos eleven, + en favorit!

Nu har eleven snappat upp det här med K-beauty och lanserar en hel avdelning tillägnad hudvårdsnördarnas favorittrend. Kul!

Först och främst så gillar jag ju att man slår på stora trumman och satsar, ska det göras så ska det göras liksom. Men jag blev också glatt överraskad när jag gjorde en snabbkoll av priserna – för att vara en webshop på svensk mark så ligger de bra till. Det kan bli rätt bra marginal på asiatisk beauty om vi säger så, men masker som jag sett för 79 lite varstans kostar 35-55 hos eleven så de tar inte i så de skriker.

Jag tänkte passa på att tipsa om en favorit som jag ser att eleven har tagit hem.

COSRX Acne Pimple Master Patch, 59kr.

Det här är som små runda plåster som man sätter på finnen och så behandlas den under natten. Jag skojar inte när jag säger att jag tyckte det var helt magiskt första gången jag testade. Hade en sån där redig böld mitt på kinden som värkte, var stenhård och vägrade ”mogna”. Jag hade inga höga förväntningar, men testade eftersom jag ändå hade dem hemma. Över en natt så var huden under plåstret i princip helt slät och allt som återstod var en liten röd fläck som läkte ut fint på ett par dagar.

Den här bilden la jag upp i min hudvårdsgrupp Skinn på FB dagen därpå, den visar före/under/efter, häftigt eller vad!

Har du hunnit kika närmare på elevens sortiment av K-beauty? Shoppat på dig något kul/bra som du vill tipsa om?

 

 

4 Kommentarer
 1. Saffron
  Saffron says:

  Tycker det är kul att koreanska produkter blir mer och mer tillgängliga! Dessa är absolut på min lista, har aknebenägen hy och de låter ju väldigt lovande!

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Ja, jag gillar också det! Är inte så van eBay-shoppare heller utan uppskattar att kunna handla på hemmaplan :)

 2. Hanna
  Hanna says:

  Föredrar Skinid när det gäller Cosrx, de är mycket billigare. Älskar för övrigt också såna där runda små plåster men brukar köpa Duoderm extra thin från apoteket istället. Massor av produkt om man jämför med de där plåstren och de fungerar minst lika bra. :)

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Nja, jag tycker nog det finns klara fördelar med små runda plåster anpassade för just blemmorna i ansiktet ändå. Men duoderm är ett bra tips om man har större problem och orkar fippla förstås :) Tror det är exakt samma material.

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.