Sephora Shop online, äntligen eller vad säger ni?

sephora shop online

Sephora Shop online är live!

OM det nu skulle ha undgått någon, Sephoras webshop har äntligen lanserats. Det har pratats länge och väl om detta och nu måste man alltså inte bo i storstan längre för att kunna ta del av de märken som de säljer exklusivt.

Barnsjukdomar, ja absolut. Produktbeskrivningarna lämnar en del att önska, en del försvenskade begrepp ligger allt annat än naturligt på tungan. Men vad tusan, prio på att faktiskt få igång shopen som jag ser det. Resten kan de pula med allteftersom.

 

5 Kommentarer
 1. Ellet
  Ellet says:

  KAN ju ha råkat hetskasta iväg en beställning efter att ha hållit ut hela arbetsdagen. Kastade ett öga på sidan imorse och insåg att butiken var uppe men fick vänta tills jag kom hem. Uppskattas att det finns! Slipper jag skicka kompisar på omvägar och chansa på att Kat von D’s eyeliner finns i lager. Tumme upp!

  Svara
 2. D
  D says:

  Yeee detta var ju toppen. Jag som oftast köper det mesta på Kicks och inte nöjer mig med ”bara” Kicks kommer nog vända mig hit nån gång framöver. Tack för denna info :-) Det gjorde min dag! Kram och tack för en bra blogg!!

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Vad kul att höra att du gillar bloggen :) Har hunnit lägga en beställning, tog bara ett dygn att få hem grejerna så jag är supernöjd

 3. Sandra
  Sandra says:

  Skulle göra ett konto och fick till svar att jag redan hade ett? Begärde nytt lösenord och fick till svar att inget konto fanns. Kontaktade supporten och fick ta skärmdumpar men inget har hänt. Fan så trist! Klickfingret hungrar!!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *