The Ordinary Serum Foundation 


The Ordinary Serum Foundation, 6.70 Eur (ca 64kr)

Det blev hypat värre när The Ordinary släppte sina två foundations. Produktionen hängde inte med och folk har köat för att få sig ett ex. Först ut att testas för min del är den lättare varianten, Serum Foundation

Nyansutbudet är brett och man har inte bara gått från ljust till mörkt utan också jobbat med undertoner. 

P el R (rosa/rött), Y (gul), N (neutral)

Jag är varken eller och utgick då från de neutrala. Sen valde jag 1.2 och 2.0 i skalan. Sett till priset kändes det inte som något att vela mellan utan kunde lika bra testa båda. 2.0 visade sig vara perfekt, 1.2 kommer kanske vara bra när sommarfärgen börjat falna. 

Serumfoundations har vi ju sett en hel del av de senaste åren. Jag upplever The Ordinarys som mer lättjobbad än de flesta. Den är inte så superdryg som många har varit, så man behöver inte vara så himla försiktig. Jag stryker helst på med fingrarna och sen går det att blenda och dona.

The Ordinary Serum Foundation har låg täckning och ger en hel del lyster. Jag var lite rödflammig kring näsan häromdagen och det gick inte riktigt att bygga upp nog för att fixa det utan då får man gå in med en concealer.

Jag sätter basen med löspuder, men huden ser ändå fint fuktmättad ut. Jag har en 40-årig blandhy, en fetare hy kan nog tycka att det blir lite väl mycket gwang här. 

För mig är detta en finfin bas nu sommartid, när jag inte vill ha så mycket täckning utan mest jämna till tonen och få en grund för övrig makeup. 

LipGloss Bitch ger betyget: 49 Kommentarer
 1. Anna
  Anna says:

  När du “sätter basen med löspuder” menar du setting-puder uppepå foundation? Annars verkar det ju vara en grej att köra dagkräm + primer-kräm + puder + flytande foundation och ev puder uppepå också?

  Jag beställde samma färger som du men fick 1.2 först och den är lite för ljus nu på min lätt solkyssta hy. Låter som att 2.0 kommer passa bra (eller om man får blanda…) ☺

  Svara
 2. Gos
  Gos says:

  Har testat båda och gillade serum bäst. Inte så förtjust i i coverage. Men för att få täckningen jag vill ha så blandar jag 50/50 :) då blir det bra.

  Svara
 3. Petra
  Petra says:

  Hej!
  Jag har försökt beställa ett antal produkter från deciem men varje gång jag väljer checkout står det att korgen är tom. Har du haft problem också eller gör jag fel? :(

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Hej Petra! Känner inte igen problemet så jag vet inte riktigt vad som går snett. Testa att maila kundtjänst och se

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.