The Ordinary Serum Foundation 


The Ordinary Serum Foundation, 6.70 Eur (ca 64kr)

Det blev hypat värre när The Ordinary släppte sina två foundations. Produktionen hängde inte med och folk har köat för att få sig ett ex. Först ut att testas för min del är den lättare varianten, Serum Foundation

Nyansutbudet är brett och man har inte bara gått från ljust till mörkt utan också jobbat med undertoner. 

P el R (rosa/rött), Y (gul), N (neutral)

Jag är varken eller och utgick då från de neutrala. Sen valde jag 1.2 och 2.0 i skalan. Sett till priset kändes det inte som något att vela mellan utan kunde lika bra testa båda. 2.0 visade sig vara perfekt, 1.2 kommer kanske vara bra när sommarfärgen börjat falna. 

Serumfoundations har vi ju sett en hel del av de senaste åren. Jag upplever The Ordinarys som mer lättjobbad än de flesta. Den är inte så superdryg som många har varit, så man behöver inte vara så himla försiktig. Jag stryker helst på med fingrarna och sen går det att blenda och dona.

The Ordinary Serum Foundation har låg täckning och ger en hel del lyster. Jag var lite rödflammig kring näsan häromdagen och det gick inte riktigt att bygga upp nog för att fixa det utan då får man gå in med en concealer.

Jag sätter basen med löspuder, men huden ser ändå fint fuktmättad ut. Jag har en 40-årig blandhy, en fetare hy kan nog tycka att det blir lite väl mycket gwang här. 

För mig är detta en finfin bas nu sommartid, när jag inte vill ha så mycket täckning utan mest jämna till tonen och få en grund för övrig makeup. 

LipGloss Bitch ger betyget: 49 kommentarer på The Ordinary Serum Foundation 

 • När du ”sätter basen med löspuder” menar du setting-puder uppepå foundation? Annars verkar det ju vara en grej att köra dagkräm + primer-kräm + puder + flytande foundation och ev puder uppepå också?

  Jag beställde samma färger som du men fick 1.2 först och den är lite för ljus nu på min lätt solkyssta hy. Låter som att 2.0 kommer passa bra (eller om man får blanda…) ☺

  • Puder innan flytande foundation alltså? Nä, så crazybananer är jag icke :D Löst puder ovanpå foundation kör jag

  • Hehe ja lite galet? Tänker på det här klippet av Wayne Goss: https://youtu.be/EyQsVyGadbY

 • Vad kul! Jag köpte båda foundations för att testa, det ska bli spännande :)

  • Jag med, hoppas på att den mer täckande är bra den också :)

 • Har testat båda och gillade serum bäst. Inte så förtjust i i coverage. Men för att få täckningen jag vill ha så blandar jag 50/50 :) då blir det bra.

  • Ja, det är ju fiffigt :) Gissar att de kommer med ett mellanting framöver

 • Hej!
  Jag har försökt beställa ett antal produkter från deciem men varje gång jag väljer checkout står det att korgen är tom. Har du haft problem också eller gör jag fel? :(

  • Hej Petra! Känner inte igen problemet så jag vet inte riktigt vad som går snett. Testa att maila kundtjänst och se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv
Annons