Urban Decay Naked Heat Palette

urban decay naked heat palette

Det här är mitt första försök med Urban Decay Naked Heat Palette. Kände mig som ett tjusigt höstlöv när jag gick hemifrån, men mina bilder blev inte riktigt lika färgsprakande ser jag. Nåja, det här är en palett med massa oompf i. Jag tycker det är kul att Urban Decay byggde ut sitt Naked-sortiment med en variant i riktigt varma toner den här gången.

Jag har använt Chaser (nr2) som bas, He Devil (6) i yttre ögonvrån, längs nedre franskanten och upp över globlinjen, Dirty Talk (7) ligger mitt på rörliga delen av ögonlocket och ger lite skimmer. Ounce (1) ligger som highlighter i inre ögonvrån och längs brynbenet.

He Devil är så nice! Kommer garanterat bli en stor favorit i höstens sminkningar.

Paletten har fått både bu och bä. Det första jag hörde var att den skulle vara mesig i pigmenteringen, men nu när jag sett swatches lite varstans och hunnit testa lite själv så fattar jag bara inte var det kom ifrån. Det är bra med tryck!

Jag var osäker på om jag skulle köpa Naked Heat när infon om nyheten kom. Färgerna kändes helt klockrena men jag har ett par av de andra Naked-paletterna och de har använts högst sporadiskt efter att den inledande förälskelsen avtagit. Jag vet inte, den här paletten kanske går samma öde till mötes. Men jag kunde inte låta bli, och färgsättningen i Heat är hursom bra mycket mer unik i min samling än de övriga jag har från UD.

Vad tror du om Urban Decay Naked Heat? Något som lockar? Första lagret verkar ha sålt slut hos Kicks ganska omgående, var du en av dem som hängde på låset?

 

6 Kommentarer
 1. Kashayas
  Kashayas says:

  Jag älskar den här typen sv färger! Jag gillar iofs mina andra Naked paletter också även om jag ärligt ska erkänna att det var ett tag sedan jag använde någon av dem senast.

  Svara
 2. D
  D says:

  Detta är en palett som JAG VILL HA. När jag såg färgerna tänkte jag omg, måste ärligt säga att detta ser ut som den finaste färgpaletten UD har :-)

  Svara
 3. Emma P
  Emma P says:

  Jag köpte den i måndags. Har testat den två gånger än så länge och jag tycker att den är riktigt bra! Okej jag har än så länge bara testat 4 av skuggorna med de har varit kanon! Är kär i Lumbre och Ember, OMG så vackra skuggor! Har väldigt svårt att se att nån skulle kunna klaga på pigmenteringen, jag swatchade innan jag köpte och jag tycker att skuggorna känns väldigt mjuka och välpigmenterade.

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Undrar om folk dissade för dissandets skull kanske? Jag tycker kvalitén är bättre på skuggorna i den här paletten än i 3an t ex.

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.