Fenty Beauty by Rihanna är äntligen här!

fenty beauty by rihanna

Fenty Beauty by Rihanna, alltså hur har man längtat efter denna lansering! Och nu är den här!

Att Rihanna släpper mejk känns ju helrätt. Fenty Beauty är inkluderande, glammigt och smart. Fokus ligger helt på basen och deras foundation kommer i 40 nyanser.

Vid midnatt gästade stjärnan själv lanseringen på Sephora på Times Square, rent njut att följa detta på Instagram!

Och imorse satt jag förstås med go puls och klickade hem både det ena och det andra. Nu hoppas jag på snabb leverans så jag kan visa er! Mest nyfiken är jag på highlighterduon Girl Next Door/Chic Phreak, primern och glosset Fenty Glow som ska vara en universell nudenyans som passar precis alla hudtoner. Är det möjligt?

Hur har ditt Fenty Beauty-sug sett ut, vad är du mest nyfiken på? Har du hunnit beställa något redan kanske? Berätta!

 

6 Kommentarer
 1. Jessica
  Jessica says:

  Har inte haft något sug, bara irritation över PR-byråns tjat att vi ska driva trafik till Sephora. Tills idag vill säga. Produkterna ser riktigt härliga ut, är supernyfiken på allt från primern till Gloss Bomb.

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Är det så? Osmart ju, irritation borgar ju inte för god publicitet direkt. De borde jobbat på bloggare istället om de vill ha trafik, men tror inte de har gjort särskilt mkt PR åt vårt håll.

  • Jessica
   Jessica says:

   Jag gissar att det beror på att PR-byrån inte är svensk, tror det är vanligare att både tidningar och bloggare utomlands inte har något emot att bli styrda på det viset. Men nu är jag bara så nyfiken på om produkterna kommer leva upp till den här hajpen. Ser fram emot att höra vad du tycker!

 2. Shopaholic
  Shopaholic says:

  Jag har shoppat, kunde inte låta bli när jag såg de i butiken i lördags.
  Köpte Primer, foundation, highlighter stick och concealer stick samt ett mattifierande puder…..storshopping. Själva foundation imponerar, verkligen full täckning om man vill ha det. Primern vet jag inte….svårt att säga hur stor nytta den gör i verkligheten. De två stick jag köpt är såååå bra! Ska bli roligt att lä’sa vad du tycker.

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Kul! Tror deras foundation kan vara lite för täckande för min smak men jag måste absolut testa vid tillfälle :)

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *