Masks we love

masks we love

Masks we love, ett kit som plockats ihop av Skincity.

Vi har så gråruskiga trista höstdagar i Jönköping nu. Jag behöver dessutom jobba undan lite idag och har ett styrelsemöte imorgon, så det var inte mycket till helgkänsla här när jag klev upp imorse.

Men hudvård piggar ju upp. Igårkväll körde jag en djuprengörande mask, Peter Thomas Roth Irish Moor Mud (länk till min recension), och idag fokuserar jag mycket på fukt. Jag gillar det där med att förlänga hudvårdsrutinen när jag jobbar (eller skrotar runt) hemma. Låta varje steg få ta sin lilla tid att sjunka in och gärna lägga ett par masker efter varandra.

För att skjuta upp det där jag b e h ö v e r göra så har jag ägnat mig åt slösurfing och nätshopping. Haha, kan väl aldrig vara någon som känner igen sig i det?

Snubblade över ett erbjudande hos Skincity som jag kände att jag ville dela med mina fellow hudvårdsälskare, kitet Masks we love.

Här får man tre masker i fullsize som är utvalda för att passa vid multimasking. Alltså, när man applicerar olika masker i ansiktet samtidigt, utifrån vilket behov just det partiet har. Men man kan naturligtvis köra dem en och en, eller efter varandra också.

Codage Micro-Peeling Mask, exfolierande gelmask

Elemis Herbal Lavender Repair Mask, djuprengörande och lugnande lermask

Paula’s Choice Skin Recovery Treatment Mask, mjukgörande och närande crememask

För att göra kitet till ett kit så slänger man också ner ett hårband och en silikonspatel för applicering. Allt man behöver mao. Masks we love kostar 890kr, hade man köpt produkterna var för sig så hade notan landat på 1645. Bra deal tycker jag.

Brukar du multimaska?

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.