Hylamide SubQ Eyes Advanced Serum

hylamide subq eyes advanced serum

Hylamide SubQ Eyes Advanced Serum, 33 EUR (ca 320kr)

Hylamide är ett märke under Deciem och därmed syskon till hypade The Ordinary. Hylamide har ett högre prisläge men sortimentet består också av mer avancerade produkter.

Jag har använt Hylamide SubQ Eyes Advanced Serum de senaste månaderna och är extremt imponerad över resultaten. 320kr är högst rimligt att betala för en bra ögonkräm om/när man behöver en sådan. Jag kommer definitivt att klicka hem ett nytt exemplar så snart min flaska är slut. Och det hade jag gjort utan att tveka även om den hade kostat det dubbla.

Jag är så himla nöjd!

Tänker att jag får dra lite om mina förutsättningar. Jag fyllde 40 i somras och börjar märka av att huden är tunnare och torrare, kräver lite mer. Jag har fina linjer men det jag främst velat försöka göra något åt är puffighet under ögonen och en skuggning som börjat synas. Jag har också tunga ögonlock. Jag vet att det är snitt som gäller om man vill göra något åt detta på riktigt, men drömma går ju, lite tightare kan det väl få bli?

Jag ska också nämna att jag har testat botox för första gången nu. Syftet med det är att börja behandla “arga rynkan” som är på g (ni vet den lodräta mellan brynen som en del av oss begåvas med) innan den blir så framträdande att det är fillers som gäller om man vill göra något åt den. Jag har inte bestämt mig för om jag ska skriva mer om detta eller inte, det är ett känsligt ämne. Men hursom så för att jag inte ska kunna kisa ihop för mycket så sattes ett par stick under ögonbrynen, vilket gav ett minimalt lyft.

En dryg månad efter att jag fått full effekt av botoxen, började jag se resultat av SubQ Eyes. Jag vet inte hur mycket som ska tillskrivas botoxen egentligen, men det känns rimligt att nämna.

Så, där har vi bakgrunden, nu till resultatet! Det gick faktiskt över en natt. Plötsligt var det lite wow-känsla när jag kikade i spegeln en morgon. Huden under ögonen var lite fräschare i tonen. Piggare. Strukturen slätare. De fina linjerna var något finare och hör och häpna, jag hade plötsligt en synlig globlinje. Något har hänt med konturen så att säga.

SubQ Eyes är en tunn lotion, som ett serum, men det har räckt bra för mig. Nu när det är lite kallare så går jag över med något lite rikare om jag känner mig torr.

Det är inte så jätteofta man blir sådär superimponerad nuförtiden. Jag använder ju avancerad hudvård redan som det är, så jag förutsätter liksom att saker och ting är bra. Så det är extra kul när man får bli överraskad.

Är du 20-nånting så kommer förstås inte en ögonkräm att göra någon jätteskillnad, men säg att du är 35 och uppåt – då vill jag verkligen tipsa om Hylamide SubQ Eyes!

LipGloss Bitch ger betyget: 5

 

14 Kommentarer
 1. Saffron
  Saffron says:

  Åhh har faktiskt varit så sugen på denna! Har gillat det från Hylamide jag provat innan och eftersom jag har fet hy tyckte jag den lättare konsistensen verkade lovande. Ska köpa den nu när den har ditt seal of approval!

  Svara
 2. Lovisa
  Lovisa says:

  Vad roligt att du är så supernöjd med detta precis just nu när jag börjat leta efter ett ögonserum! Jag är atopiker och 33 år och har därmed torrhet och linjer under ögonen som skulle behöva något mer än bara ögonkräm. Blev väldigt sugen på denna nu!

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Ja, den här är super. Men det är ju en aktivt behandlande produkt så är du känslig så kan det nog vara bra att tänka på att vänja in huden.

 3. emma
  emma says:

  Hej!

  Jag har en liten fråga angående The Ordinary AHA 30% +BHA 2% Peeling Solution, hoppas ok jag ställer frågan här :) Har inte provat någon liknande produkt innan (min rutin har varit rätt fattig; rengjort och återfuktat med olja/kräm). Men har hört så mycket gott om denna produkt samt att den passar min budget helt perfekt. Går det att börja med denna även om jag är rookie? Eller är det big no-no?

  Tack på förhand <3

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Hej! Ja, du kan börja med denna. Men var lite försiktig, jag skulle säga att du börjar med 3 minuter första gången. Då får du en känsla för vad som händer med huden när man använder syror. Det pirrar och sticker, man kan bli lite röd osv. Går det bra så ökar du till 5 nästa vecka osv tills du är uppe på de maximala 10.

 4. Anna
  Anna says:

  Hej! Är nyfiken på hur det gick med medik8 retinoate, har missat om det blev något uppföljande inlägg. Har själv kört med den några veckor nu och gillar den än så länge. Körde du 12 veckor ut?

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Så skumt, var helt övertygad om att jag skrivit en recension när den tog slut men hittar inget nu när jag skulle söka fram en länk. Ja, jag använde den tills den tog slut och började se resultat där efter 3 månader. Hade gärna kört på med en ny direkt för att se hur det skulle te sig men tyckte mig inte ha råd med det då.

 5. Jessica
  Jessica says:

  Hoppas på samma fina effekt på 46-åring, köpte idag i London. Kändes nästan billigt eftersom pundet har dalat, 27£ tog de här. Håller m att tattoo Brow kan tyckas märklig med mkt jobb för lite effekt. Men för mig känns det inte lika läskigt som att permanentfärga. Dessutom är det ju färdigmixat. Och gå omkring hemma ett par timmar gör man ju ändå. Mitt sitter faktiskt i fortfarande om än inte så starkt.

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Åh, hoppas du gillar den! Jag måste beställa en ny flaska här snart. Ja, jag kan absolut köpa att mitt argument om att färga istället inte håller riktigt om man tycker det känns läskigt att det är permanent.

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Vill man klämma in så många märken det bara går på en timme så är Covent Garden ett utmärkt ställe att utgå ifrån. Här har the Abnormal Company nyligen öppnat en liten butik där du bl a hittar Deciem, Niod, Hylamide och the Ordinary. Den här gången fick jag med mig Hylamides hyllade ögonserum hem, mer om det kan du läsa om här. […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.