KISS New York Nourishing Sheet Mask

Kiss new York Nourishing Sheet mask
KISS New York lanserar för fullt och jag har fått hem arbetsprover av både makeup och sheet masks. Produkterna hittar man hos t ex Lyko och Nelly. 

Jag högg tag i Nourishing 100% Cotton Facial Sheet Mask (59kr) häromkvällen. Oftast satsar jag på fukt när jag sheetar men nu kändes huden trött och allmänt ur form, då är ju lite extra näring inte så tokigt.

Masken innehåller honung som är en naturlig antioxidant, ger näring åt torr hy och bidrar till elasticiteten.

KISS New Yorks sheet mask sitter ovanligt bra mot huden, kan kanske ha med materialet att göra? Det ligger slätt mot och lyder fint när jag petar till kring näsan osv.

Men resultatet känner jag lite mer mäh över. Jag blev främst sval faktiskt. Lite återfuktad förstås men inte sådär härligt plumpad som jag önskar. Och nog hade jag tänkt mig en ökad smidighet i huden, när det nu är en mask med nourishing i namnet menar jag.

Det var skönt för kvällen, men jag drog på en nattmask innan jag gick och la mig.

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.