EOTD med Nablas Dreamy Eyeshadow Palette

nabla dreamy eyeshadow palette

Nu har jag hunnit testa NABLA Cosmetics Dreamy Eyeshadow Palette en del de här veckorna och måste säga att jag gillar skarpt!

En av makeuperna gick i hösttrendigt rött och jag har sällan fått så mycket komplimanger som då. Rött är effektfullt och inte alls så svårburet som man kan tro. Enklaste och bästa knepet mot att se ut som en har bölat sig igenom dagen är svart eyeliner. Man behöver inte alls ha såhär mycket som jag om man inte vill det, utan det räcker med en tunn svart kant för att bryta av.

Vill man se makeupen i sin helhet så finns det en selfie på Instagram, @lipgloss_bitch.

Señorita heter huvudskuggan här, i globlinjen har jag lagt en ljust nougatfärgad (Punk från Gwen Stefanis samarbete med Urban Decay som jag nyligen rotade fram ur gömmorna igen). Sen har jag duttat lite av Rose Gold mitt på för att få en lite skimrande effekt.

 

7 kommentarer på EOTD med Nablas Dreamy Eyeshadow Palette

 • Jättefint!
  Jag börjar bli mer och mer sugen på sådana färger!

  • Tack! Ja, visst känns det kul i höst :)

 • Supersnyggt! Älskar sådana här färger.

  • Tack :) Ja, visst är de härliga, som sprakande höstlöv

 • Håller med övriga kommentarer, verkligen supersnyggt! Älskar röda skuggor <3

 • Supersnyggt!

  • Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv
Annons