ESSIE, Sofi Fahrmans favoriter

essie sofi fahrman

Wicked, Maximillian Strasse Her, Spin The Bottle, Lacquered Up, Resort Fling och Apres Chic

Sofi Fahrman är ambassadör för Essie i Sverige och hon har fått plocka ut sina favoriter till en kollektion. The Ultimate Six, lacken som hon menar får en att vara ”on-trend” året runt, i alla situationer.

Jag visade kollektionen på Instagram när den dök upp här hemma, och kommenterade det hela med att Ja, smaken är ju som baken.

Fahrman är helt klart mer on-trend än vad jag är, men det här känns väldigt trött och lite konstigt. Som kollektion vill säga, lack för lack är de väl med ett par undantag helt ok. Men jag hade valt annorlunda helt enkelt, det här är ett litet steg tillbaka för Essie tycker jag. Till tiden då allt var fyra nyanser av basic, med en del udda fåglar då och då som i ärlighetens namn stack ut som just udda snarare än kul/trendiga. Märket har ju utvecklats en hel del, men det ser vi inte riktigt tecken på här.

Som ambassadör kanske man skulle vilja visa på bredd ändå kan jag tycka. Men handlar det främst om personlig smak så gör det ju.

Wicked är ett snyggt vampigt lack och Lacquered Up hör väl till klassikerna bland röda, två säkra kort att ha i samlingen.

 

 

 

3 Kommentarer
 1. Saffron
  Saffron says:

  Instämmer att detta känns tråkigt. Och nä, egentligen inte särskilt trendigt heller… gillar ju essies lack men håller med om att de tappat stinget färgmässigt, kollektionerna har inte känts intressanta på läääänge. De som gör snyggast färger just nu tycker jag är Depend och H&M!

  Svara
 2. Emma P
  Emma P says:

  Jag håller inte heller med om Sofis val heller men jag tänker att hon är så mycket mer klädinriktad och vill att naglarna ska smälta in med kläderna medans jag gärna ser att naglarna sticker ut:) Känns inte som en kollektion för skönhetsbloggare helt enkelt.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.