KICKS Silicone Cleansing Brush, en fiffig liten pryl

KICKS Silicone Cleansing Brush är en fiffig liten pryl som jag blivit rätt bra kompis med de senaste veckorna.

En äggformad silikonplatta med piggar på som används ihop med din favoritrengöring till ansiktet. Den kommer i rosa och ljusblått och kostar 79kr.

 

 

Kicks Silicone Cleansing Brush

Det har dykt upp en och annan rengöringsmanick på marknaden de senaste åren. Är det inte vibrerande små färgglada dosor som ska köras runt i ansiktet så är det hyfsat avancerade borstar som roterar bort smuts och guck.

Jag har gillat alla jag har testat. Men jag får nog erkänna att jag är något av en periodare när det kommer till den fortsatta användningen.

För några veckor sedan fick jag hem KICKS Silicone Cleansing Brush, en minst sagt förenklad version av rengörare. Här får man sköta allt själv, och man kan förstås då inte komma upp i den grad av massage och exfoliering som med de batteridrivna manickerna – men det behöver ju inte vara något dåligt.

Nej här har man kontroll. Tryck och fart avgör du ju själv. Silikonpiggarna sitter på en äggformad platta som du använder ihop med valfri rengöring och masserar ansiktet med. Eftersom du bestämmer trycket själv så är det lätt att vara skonsam. Jag använder den nästan varje kväll, ibland mest med fokus i t-zonen.

Jag uppskattar massagen som sätter fart på blodcirkulationen, den lätt exfolierande effekten och porrengöringen.

Plattan är lätt att skölja av och hålla fräsch. Möjligen är den lite för sladdrig, det tog ett par genomkörningar innan jag provat fram bästa greppet men det där är småsaker i sammanhanget. Sa jag att den kostar 79kr?

Fiffig grej till liten peng. Ja, sånt gillar ju åtminstone jag.

 

4 kommentarer på KICKS Silicone Cleansing Brush, en fiffig liten pryl

 • ÅÅH jag älskar också den!!! Orkar inte köpa Foreo plays sexleksaks liknande tvättgrej, BUT THIS BITCH IS AMAZING

  • Visst är den nice!

 • Jag har sephotos variant. Den ligger i samma prisklass och har som ett litet handtag på baksidan, som gör att man kan manövrera den lite som en klassisk platt puderaplikator som man får med i dosan.

  Den är grym att rengöra penslar och borstar med också! Jag brukar dra penseln över den torr, mellan färgbyten i ex en sotning, för att bli av med färgrester. Den underlättar också vid penselschamponering och alla penslar och borstar blir djuprengjorda i ett nafs!

  Till fejset så är det sååå gött att massera lätt med den vid oljerengörning, och den är ett måste vid avtvättning av ansiktsmasker.
  Minst sagt en mångsidig liten pryl! Jag har försett de flesta av mina vänner med den också, så kan varmt rekommendera den som julklappstips!

  • Kicks variant har också ett handtag på baksidan, den dubblar som sugpropp också om man vill fästa den nånstans :) Vilka fiffiga tips du bjussar på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv
Annons