Sheet Happens decemberbox

Idag landade Sheet Happens decemberbox här hemma. Åtta goa masker, så nu sitter jag och försöker bestämma mig för vilken som blir först ut.

Jag tror att jag bara har testat en av dem tidigare faktiskt, så jag ser fram emot att beta av gänget.

Sheet Happens är en svensk webshop med fullt fokus på sheetmasks. Deras prenumerationstjänst blev snabbt poppis, man kan alltså få hem en box med utvalda masker en gång i månaden. Smart tjänst som ligger helt rätt i tiden.

Men man kan förstås också välja och vraka ur sortimentet helt själv.

Här har vi listan på decembers masker.

Ett par av dem får nog följa med mig till Kanarieöarna i jul, man hoppas ju på sol och poolbad nog för att hyn ska behöva lite extra kärlek om kvällarna :)

4 Kommentarer
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Eller hur! Ja, detta borde du testa :) Hur är utbudet annars med sheet masks i Norge, går det att se nån trend kring kbeauty precis som här?

 1. Sandra
  Sandra says:

  Hm, det var alltför längesen jag var riktigt ”beauty nerd”, men jag försöker att följa med.

  I Norge har de inte samma utsträckning av användning av masker tycker jag. Ser att KICKS har försökt på något, men annars är det rätt tamt. Sverige är ju alltid först med allt i Skandinavien anser jag, så är nog inte länge till att Norge får in nyheter om kbeauty/sheet masks.

  Själv är jag ju asiat och har alltid handlat på eBay/utländska hemsidor, så sheet masks är ju inte direkt något nytt för mig. Men är väldigt kul att det börjar bli vanligare, så man bara har några steg till butiken för att köpa!

  Svara
 2. Emma
  Emma says:

  Tack för tipset! Jag blev så nyfiken att jag var tvungen att beställa December-boxen och jag blev inte besviken. Roligt med så många märken jag inte testat förut.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.