Smaskmask, ny site för alla som älskar sheetmasker

Tidigare i veckan fick jag hem ett pressutskick från Smaskmask. Det är en ny svensk webshop som fokuserar på sheetmasker från Korea.

Kul! Jag tycker att det här är bästa sättet att få en rejäl fuktboost och fin plump i hyn. Det är ju så himla skönt att lägga en sval sheetmask över ansiktet när man är lite trött också.

Hos Smaskmask finns märken som A’pieu och Missha och maskerna kan köpas styckvis eller i färdiga paket med fokus på t ex glow eller fukt.

Har du fastnat för trenden?

4 Kommentarer
 1. Saffron
  Saffron says:

  Gillar verkligen arkmask men har svårt att sitta still när jag har den på! Måste investera i en såndär silikonmask att ha över så de inte trillar av när jag får för mig att typ göra hummus eller nåt haha. Tycker det där med paraffinvante är GENIALISKT.

  Svara
 2. Lena
  Lena says:

  Har fet hy och har inte hittat någon passande. När jag tar av masken så sugs det som blir kvar aldrig upp. Sist kramade jag ur en mask innan men då fastnade den inte på ansiktet. /Lena, Ninnis Beautycorner på FB och Insta.

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Din hy tar nog upp det som behövs då skulle jag tro, känns det bra för övrigt och du vill sheetmaska igen så kan du testa att torka av överskottet istället.

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.