Gott häng med beautynördar på FB

Hudvård

För ett par år sedan satt jag och tänkte att hm, vad gött det vore med en hudvårdsgrupp på FB. En som inte främst är till för yrkesutövande experter men inte heller för dem på nivån ”kokosolja funkar till allt”. Hittade ingen så jag skapade en själv efter lite pepp från Des.

Idag är vi en go grupp på 207 medlemmar.

Gillar du tanken på att prata produkter, rutiner och behandlingar med fellow nördar? Vi har få regler: Representerar man på något vis ett märke/företag så är man öppen med detta när man deltar i trådar som berör dem. Vi accepterar ingen skrämselpropaganda a la mineralolja ger cancer, diskussioner ska föras på en saklig nivå. Reklam för egna produkter/tjänster får göras, men enbart som svar på direkta frågor i den tråd det tas upp.

Kom och snacka syror, fuktmasker och trendiga ingredienser med oss! Du hittar oss här: Skinn – En plats för hudvårdsnördar.

Beauty

I tidernas begynnelse drev jag och Bjooti-Katarina ett skönhetsforum som vi kallade PRET-ty. Under de åren var det världens bästa häng för beautynördar vågar jag påstå. Och forumet har varit saknat. Det är många år sen nu men både jag och Katta har under den här tiden regelbundet hört av från nostalgiska medlemmar som saknat. Förra året tog vi tag i det och startade upp Pretty Awesome.

En skulle kunna tro att det redan fanns tillräckligt med beautynördiga grupper på FB. Men faktiskt nej. Jag har aldrig hittat någon som jag känt mig mer än inledningsvis särskilt hemma i. Och den där jetestora som a l l a är med i och tycker är så nice? Ja, den har väl inte släppt in folk på flera år den. Så vi tyckte nog att vi behövdes, och inte bara för att samla vårt gamla gäng från PRET-ty.

Kom och var med! Du hittar oss här: Pretty Awesome.

 

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.