De tog slut! Ja, eller slängs av annan anledning…

Ja, idag slängdes det en bunt uppanvända pryttlar igen. Lika tillfredsställande som vanligt att göra åt något.

Men vi kan börja med flaskan längst ut, som slängs av annan anledning än att den tagit slut.

Jag har försökt att gilla IDUN Minerals flytande foundation Norrsken, jag har verkligen det. Och formulan i sig är det väl egentligen inget fel på. Men den luktar illa. Som gammal blöt tvätt som glömts i maskinen och surnat till. Inget jag uppskattar i ansiktet så det går bara inte.

Rituals Fortune Oil, Laughing Buddha, recenseras här. Mysig duscholja i en av mina favoritdofter hos Rituals. Köpa igen? Ja, jag har redan påbörjat en ny.

Batiste Dry Shampoo i originaldoften. Torrschampon är stapelvara här hemma, Batiste är budgetfavoriten som klår de flesta. Det finns ett par bättre, men de ligger i bra mycket högre prisklasser så Batiste är min go to på vardagarna. Köpa igen? Absolut, har alltid minst en på lager här hemma.

Björn Axén Dry Shampoo Sunny Grapefruit. Den här är precis lika bra och omtyckt som kompisen Green Apple som jag hade med i sista emptiesinlägget för 2017. Men den är också odryg på samma vis, så ett pris som känns “ok” sett till kronor blir ändå dyrt. Köpa igen? Ja, jag gillar ju lanseringen och då och då vill jag kosta på mig annat än Batiste

Lumene Natural Glow Fluid Foundation, recenseras här. Ja, jag kan erkänna att jag inte gjort åt så många foundations på senare år. Detta beror främst på att jag testar mycket nytt så jag har flera flaskor igång samtidigt. Jag slänger oftare för att nyansen blivit fel för säsongen och det kommer dröja tills den matchar igen, eller för att jag inte gillar den längre helt enkelt. Men nästan allt har fått stå tillbaka för Lumenes guldklimp, tror t o m att jag vill höja mitt betyg till en femma nu när jag använt upp en hel flaska faktiskt. Köpa igen? Yes box, sprang till Kicks så snart jag märkte att den var på upphällningen.

Emma S Deodorant Soft Colour, recenseras här. En deo med mysig doft som funkar i mitt vardagslunk. Bra, men inget utöver det vanliga så jag har flera kandidater som kan konkurrera prismässigt. Köpa igen? Kanske längre fram, inget jag saknar nåt särskilt just nu bara

Vad gjorde du åt för beautyrelaterat senast? Blir det ett nytt köp eller letar du vidare?

 

5 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.