Depend Once Upon A Time

depend once upon a time

MER NAGELLACK hojtade några läsare, och visst, det får jag väl erkänna att på senare år så har det varit jämförelsevis magert här.

Anledningen stavas Shellac. Jag går till Salongen här i Jönköping var tredje vecka ungefär och byter färg, sen har lathet och osug gjort att jag inte haft något behov av att toppa med annat. Av naturliga skäl blir det då färre lack att visa upp.

 

 

Nu senast valde jag CND Negligée och Ice Bar när jag var hos Jenny. Hade haft en blodröd manikyr innan dess och var sugen på något vårfräscht. Tyvärr så hade kollektionen inte dykt upp än så vi körde på en skir, “mina naglar fast bättre” look istället.

Vid halvtid ungefär blev jag plötsligt sugen på färg iaf. Kommer inte ens ihåg när jag lackade naglarna själv sist, men nu dök jag snabbt ner bland Depends senaste utskick och hittade ett Tiffanyblått ur kollektionen Once Upon A Time. Häromdagen tänkte jag att jag skulle testa ett holografiskt från samma släpp som jag tyckte att jag kunde toppa med – ledsen att jag inte kan visa stegen, men resultatet blev ju fab!

 

Brukar ni köra färg på färg eller är ni alltid duktiga och lackar av först?

Följ mig gärna på Instagram (@lipgloss_bitch) om ni vill se mer av smink/hudvård/lack som jag använder “här och nu”.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.