MISSHA Paraffin Heating

MISSHA Paraffin Heating kommer i två varianter, Hand Mask och Foot Mask. Jag har testat båda.

Vi är ganska duktiga på att ta hand om huden i ansiktet, händerna å andra sidan krämas väl litegrann när det är torrt och fötterna får nog sitt främst när det är dags för sandaler. Någon som relaterar?

missha paraffin heating

Missha Paraffin Heating Foot Mask (45kr hos Smaskmask) är ett litet hemmaspa för fossingarna. På 20 minuter har du mjukare, lenare och fräschare fötter.

Paraffin Heating är inte en såndär fotmask som gör att du börjar fjälla bort död hud om några dagar utan här är det fokus på mjukgörande och uppiggande ingredienser. Medan man sitter där med sina påsar på så sprider sig en skön värme kring tårna, hur härligt som helst. Det här är verkligen något att unna sig vintertid!

Missha Paraffin Heating Hand Mask (49kr hos Smaskmask ) är detsamma fast för tassarna. Även här är det fokus på mjukgörande ingredienser och en liten uppvärmning.

Även om handmasken också är skön så tycker jag att fotmasken både är härligare och gör mer nytta. Paraffin Heating Hand Mask är mest skön för stunden medan Foot Mask ger en mjukgörande effekt som håller i sig några dagar.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.