Trinny London, The Stack

Trinny London skapades av Trinny Woodall, kvinnan som har ägnat de senaste 20 åren åt att styla om kvinnor. Att hjälpa till med att hitta smickrande färger, former och material utifrån de förutsättningar som våra gener gett oss. Du känner säkert igen henne från “Trinny och Susannah stylar om…”

 

Grejen med Trinny London är The Stack. Portabel makeup som ska göra det lätt att snygga till sig på språng. Det ska också vara lätt att hitta perfekta nyanser och vem behöver svampar, borstar och pennor när man har fingrarna?

Krämiga produkter på burk, som enkelt klickas fast i botten på varandra. Ta med dig så många eller få som du behöver.

trinny london

Känns det lurigt att välja nyanser så finns det ett system, som är smart på riktigt, för detta på siten. Du börjar med att specificera hudton, hår- och ögonfärg. Allt är beskrivet både i text och med bilder. Utifrån detta får du förslag med fler bilder och små filmsnuttar där kvinnor som du matchat med pratar om hur de upplever tonen på sin hud.

Jag testade och fick utifrån resultatet tips på nyanser som passar mig. Sen plockade jag ihop en stack med både förvalt och nyanser som jag blev sugen på helt enkelt.

Jag kommer att få tillfälle att skriva mer om Trinny London allteftersom jag testar. Det här inlägget får ses som lite mer brett kring märket och mina spontana tankar om idén.

Att det är Trinny Woodall som ligger bakom gör ju sitt. Jag tycker väl att “stylar om”-serien har gått lite i stå men jag följer hennes framfart på Instagram. Hon är härlig att titta och lyssna på. Väldigt hands on, rätt högljudd, snygg och rolig tycker jag.

Och det här är en smart idé! Även om man ska vara tydlig med att det inte är jag som sminknörd som är målgruppen. Man riktar sig främst till kvinnor som tycker det här med smink är lite svårt och/eller onödigt tidskrävande.

Själv älskar jag ju att ha hundrafemtiotusen rouge att välja bland och fattar inte alls grejen med en(1) concealer/foundation som bara duttas lite “där det behövs”.

Så, The Stack räcker inte till för mig när det kommer till basen. Och jag är ju en person som faktiskt njuter av att sminka mig om morgnarna (eller så sminkar jag mig helt enkelt inte alls).

Jag sminkar mig också på ett sätt som gör att det sitter på plats hela dagen, möjligen bättrar jag på med lite puder mot blänk och läppstift om jag ska vidare nånstans. Släpar liksom inte med mig en full necessär ändå, så livet har inte blivit enklare.

Ändå kan jag inte låta bli att älska detta. Vi överöses av “nya” produkter som inte tillför ett dugg, här har vi faktiskt något som är innovativt.

Och med åldern så har jag kommit att uppskatta krämbaserad makeup allt mer. Jag lär köpa på mig x-antal ytterligare skuggor och rouge från Trinny London kan jag säga.

trinny london magician

Trinny och märket är på turné och landar i Stockholm någongång i april (exakt datum är inte satt när detta inlägg publiceras). Under en dag i Gamla stan kan man då passa på att få sin personliga matchning live.

 

4 Kommentarer
 1. Jessica
  Jessica says:

  Spännande! Måste kolla närmare på och nyfiken på vad du tycker om hållbarhet osv när du hunnit testa lite mer. Är det en egen hemsida och vad fick du betala för dina stacks?

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Tror inte de säljs på andra ställen än egna hemsidan än, men hon har varit ute med lite pop-ups runt om i världen har jag sett. 160 pund pyntade jag ut med allt som allt här.

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.