Weekend pick

Skincity har påskrabatt i helgen så det kanske är läge att passa på att uppdatera hudvårdsrutinen inför den varmare årstiden, eller shoppa på sig lite spf?

Jag tipsar om några favoriter!

Men först lite allmän info, det är 15% rabatt när man handlar för minst 600kr (ej redan nedsatta varor/kampanjer/Biologique Recherche). Man anger koden EASTER15 i kassan och erbjudandet gäller t o m söndag.

Är ni shoppingsugna och gillar bloggen så använd gärna mina länkar här, tack för supporten! Annars knattrar ni in adressen i ett nytt fönster bara, it’s all good.

Nu till mina tips, bidra gärna med dina favoriter i kommentarsfältet!

Bioline Primaluce Illuminating Serum – ett lystergivande och utjämnande serum med AHA-syra som jobbar på pigmentfläckar, ålderstecken, orenheter och ärr. När huden vant sig går det fint att använda denna morgon och kväll, funkar också att applicera punktvis på ”problemområden”.

James Read H2O Tan Mist – jag trodde aldrig, aldrig att jag skulle hitta en brun-utan-sol som känns helt safe att använda i ansiktet. Och som dessutom är löjligt enkel att använda. Löjligt enkelt. Vi pratar alltså om en jäkla mist här. Jag duschar inte ansiktet mer noga än med en vanlig settingspray och resultatet blir hur bra som helst.

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector – har vi sett en större succé på läppefronten på senare år? Känns nästan fånigt att tipsa om en sånhär självklarhet, men med 15% rabatt kan en ju passa på att fylla på förrådet!

Elemis Pro-Collagen Marine Cream Spf 30 – såhär snart två burkar in så är detta fortfarande den bästa dagkräm jag testat. Men den är dyr. Nästan så man av princip bara ska shoppa när det vankas kampanj faktiskt.

Exuviance Purifying Cleansing Gel – finns s å mycket bra jag skulle kunna tipsa om från Exuviance, men för att få lite bredd bland produktkategorier och prisbild så får det bli rengöringsgelén. Den här återkommer jag ständigt till, särskilt när jag har testat mindre bra produkter som stökat till det för mig med tilltäpptheter eller annat skrufs. Då gäller det att plocka fram de säkra korten.

Medik8 r-Retinoate – förra årets mest omtalade serum? Nya generationen retinol, inte billig men effektiv.

Klairs Midnight Blue Calming Cream – en gosig nattmask/after sun/lugnande/svalkande/återfuktande sak som dessutom skyddar irriterad eller reaktiv hud mot yttre påverkan. Den här borde alla ha hemma, antingen som schysst fuktis till natten för torrisar eller bara just in case faktiskt! Förr eller senare kommer du tacka mig.

 

 

6 Kommentarer
 1. Fia
  Fia says:

  Åh, skulle du vilja göra en tutorial med James Read tan misten? Jag har en flaska hemma jag vill använda men är inte helt hundra på hur jag ska få den att funka..

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Våga! Det är verkligen ingen fara, har inte hört någon som misslyckats :) Jag tvättar ansiktet, sen ger jag det ett par sprut med misten och låter det torka in. Sen kör jag på med fuktserum och dagkräm. Brännan kommer gradvis, men jag tycker det räcker bra redan dag två. Använder den också en hel del på halsen, får aldrig nån färg där utan är annars helt vit mellan ansikte och dekolletage.

 2. Ingrid
  Ingrid says:

  Enabler… Behövde ändå köpa c-vitaminserum och för att komma upp i 600 så råkade Midnight blue calming cream också hamna i korgen, har varit nyfiken på den ett tag, köpte sånär serumet härom veckan men då var det slutsålt. Klickade sånär hem Tan mist också, men fegade ur på den, skulle nog behöva matcha resten av kroppen också med bus också nämligen.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.